Σε απελπισία ο Πρετεντέρης...Καλεί στην "Ανατροπή" τον Σεφερλή μπας και τον δει κάνα Χριστιανός

0
Ο Γιάννης Πρετεντέρης θα έχει καλεσμένο τον Μάρκο Σεφερλή, τη Δευτέρα, στην «Ανατροπή». Τη γλιτώνει για μία ακόμα εβδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς. Άλλες εποχές θα μας προκαλούσε έκπληξη, αλλά φέτος η "Ανατροπή" άλλαξε ύφος. Θυμόμαστε την πρεμιέρα με την ανασκαφή της Αμφίπολης, την προηγούμενη εκπομπή με τα Μάρμαρα του Παρθενώνα, ενώ ενδιάμεσα έκανε και μία πολιτική εκπομπή παρουσιάζοντας δημοσκόπηση, με καλεσμένους τύπου Ψαριανού!

Στο πρώην "Μεγάλο" κανάλι, το ξέρουν....Κανείς δεν εμπιστεύεται τον Πρετεντέρη για "έγκυρη" ενημέρωση πλέον. "Παπαγαλάκι" του μνημονιακού κατεστημένου είναι και το ξέρουν ακόμα και οι εναπομείναντες ψηφοφόροι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, που ούτε αυτοί έχουν κάποιο κίνητρο για να τον παρακολουθήσουν. Από την περσινή σαιζόν άλλωστε, αυτοί που καυτηρίαζαν το περιεχόμενο των εκπομπών του στο διαδίκτυο είναι πολλαπλάσιοι αυτών που παρακολουθούσαν τις εκπομπές τους.

Έτσι λοιπόν, την Δευτέρα, καλεί τον Μάρκο Σεφερλή που έχει αναλάβει την πρωινή ζώνη του καναλιού, με πολύ καλά νούμερα τηλεθέασης (πάντα ο ρόλος του Καραγκιόζη πούλαγε στην Ελλάδα), με την ελπίδα ότι έτσι η "Ανατροπή" θα ξεπεράσει τον Ενικό του Νίκου Χατζηνικολάου.......Μπορεί ο Ντερμπετέρης να του δώσει και συγχαρητήρια για την "φάρσα" που εκανε ο Σεφερλής σε ηλικειωμενους, λέγοντας τους, ότι το Κράτος του παίρνει τα σπίτια!

Να ευχηθούμε "εις ανώτερα" στον Γιάννη Πρετεντέρη, και να δούμε στις επόμενες "Ανατροπές" διεθνούς φήμης καλεσμένους, όπως την Κιμ Καρντάσιαν ή την Πάρις Χίλτον!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)