Γυναίκα Γιαζίντι: Με βιάζουν συνεχώς, δεν αντέχω άλλο, βομβαρδίστε μας!

Γυναίκα Γιαζίντι: Με βιάζουν συνεχώς, δεν αντέχω άλλο, βομβαρδίστε μας!Συγκλονίζει η κραυγή μιας νεαρής γυναίκας από την κουρδική θρησκευτική κοινότητα των Γιαζίντι: «Βιάστηκα 30 φορές και ακόμα δεν είναι μεσημέρι…», για να συνεχίσει η ίδια: «Κακοποιήθηκα τόσο πολύ που δεν μπορώ να πάω ούτε στην τουαλέτα».

Τα λόγια της μετέφερε ένας Κούρδος, ο Καράμ...
, μιλώντας στο BBC World. Όπως είπε, η γυναίκα αιχμαλωτίστηκε στην κοιλάδα της Νινευή, στο βόρειο Ιράκ, για να πουληθεί στη συνέχεια ως σκλάβα και μάλιστα από εκείνες που το Ισλαμικό Κράτος αναθέτει την ερωτική ικανοποίηση των τζιχαντιστών.

Η γυναίκα, που κατάφερε να βρει τηλέφωνο και να ενημερώσει για τη μοίρα της, είπε ότι είναι φυλακισμένη κάπου στο δυτικό Ιράκ, χωρίς να γνωρίζει ακριβώς σε ποιο σημείο. Μάλιστα, ικέτεψε για τον θάνατό της. «Εάν ξέρετε που μας κρατάνε σας παρακαλώ βομβαρδίστε μας! Δεν υπάρχει ζωή για εμάς μετά από όλα αυτά που έχουμε υποστεί. Σας το λέω, θα αυτοκτονήσω με κάποιο τρόπο, άλλες γυναίκες ήδη αυτοκτόνησαν».

Σύμφωνα με πληροφορίες μυστικών υπηρεσιών τουλάχιστον 3.500 γυναικόπαιδα των Γιαζίντι κρατούνται σε πέντε στρατόπεδα συγκέντρωσης στην πόλη Ταλ Αφάρ στο βορειοδυτικό Ιράκ κοντά στα σύνορα με τη Συρία. Ο πληθυσμός της πόλης είναι σε ποσοστό 75% σουνίτες θρησκευτικά και εθνικά η συντριπτική πλειονότητά τους είναι Τουρκμένοι (τουρκική φυλή). Στην αρχαιότητα η Ταλ Αφάρ ήταν Ασσυριακή πόλη.