Ξέρει τον τρόπο

Ξέρει τον τρόποΈνα από τα πιο θεωρητικά δύσκολα ματς της στο φετινό πρωτάθλημα δίνει σήμερα (24/10) η ΑΕΚ η οποία στις 18:00 (Otesport 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6) παίζει εκτός έδρας με τον ΑΟ Χανίων για την 3η αγωνιστική της Football League.


Τις δύο τελευταίες σεζόν που έπαιξε στην Κρήτη η Ένωση σε επαγγελματικό επίπεδο δεν κατάφερε να φύγει με το «τρίποντο». Η τελευταία της νίκης ήταν στις 27 Φεβρουαρίου του 2011, όταν και η σημειώσει καθοριστικό γκολ ο Νίκος Γεωργέας. Μάλιστα, ο 38χρονος μεσοαμυντικός αναμένεται να είναι βασικός στο παιχνίδι της Παρασκευής.

Οι «κιτρινόμαυροι» που είχαν προπονητή τον Μανόλο Χιμένεθ επικράτησαν 3-2 στο Ηράκλειο και είχαν μπει μπροστά σκορ στο με τον Μπλάνκο (39’), ενώ ο Μπερνς «ζευγάρωσε» τα τέρματα της ομάδας του. Ο Λεάλ μείωσε σε 2-1 στο 60ο λεπτό και ο Γεωργέας «καθάρισε» στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ στο 90’+8’ ο Φραγκουλάκης διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Σε εκείνο το παιχνίδι είχε αποβληθεί ο Κώστας Μανωλάς, καθώς είχε αντικρίσει δύο κίτρινες μέσα σε 20 λεπτά.

www.sport-fm.gr/videos/1021984