Χωρίς τίτλο

Ελλην Φορολογούμενος
 
Ως γνωστό εδώ και καιρό η ελληνική οικονομία κοιτάει τα ραδίκια ανάποδα , τη σκότωσε ο ΓΑΠ , την εναπόθεσε στον τάφο ο Παπαδήμας και την σκέπασε με χώμα ο Αντωνάκης και ο Μπένυ , δεν υπάρχει περίπτωση να την δούμε κοντά μας εκτός και αν είμαστε φαν στις πύλες του ανεξήγητου ή συνδρομητές στο περιοδικό UFO η αληθινή αλήθεια ή ψηφίσαμε την Βούλτεψη πιστεύοντας ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες.Την οικονομία μας πάντως την έκαναν τζαμπατσούλα ,δηλαδή σαν ......τσούλα που ακόμα και να σε παρακάλαγε
και να σε πλήρωνε δε θα πήγαινες μαζί της.
Παρόλα αν ακούσεις ειδήσεις το ΟΛΟΙ μα ΟΛΟΙ στο υπουργικό συμβούλιο είναι πεπεισμένοι ότι είναι
γκομενάρα . Η δε πουτανιά εδώ και καιρό υπερέβη τα στενά όρια της πορνείας και
ραγματοποίησε crossover στον ευρύτερο κοινωνικό ιστό.
Πουτανιά κάποτε αποκαλούσαν το είδος συμπεριφοράς και διάθεσης που χαρακτηρίζει τις θεραπαινίδες του αρχαιότερου επαγγέλματος , σήμερα ο όρος εξευγενίστηκε
και σημαίνει υγιής ανταγωνιστικότητα και επιχειρηματικότητα και αποτελεί βασικό στόχο για να βγει η
χώρα από την κρίση . Με την παγκοσμιοποίηση άλλωστε,οι πόρνες -με την στενή έννοια της λέξης- είναι τα κατ' εξοχήν θύματα πουτανιάς: της τέταρτης μεγαλύτερης «βιομηχανίας» στον κόσμο, μετά το εμπόριο ναρκωτικών, τις τράπεζες και το λαθρεμπόριο των όπλων.
Ο τίτλος «είσαι παλιά πουτάνα» σπάνια πλέον απονέμεται σε παλαίμαχες ιερόδουλες, αλλά πολύ περισσότερο σε «πεπειραμένα» και έμπειρα στελέχη του πάλαι ποτέ ΠΑΣΟΚ . Και χθες επιβεβαιώθηκε το παλιό-καλό ρητό που έλεγε «θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι χαρά δεν την αφήνει» .
Σε αντίθεση με την πουτανιά η φουστιά δεν προϋποθέτει ομοφυλοφιλικές τάσεις γι αυτο και ανακαλώ εις την τάξιν τον Νικολόπουλο που τα έβαλε με τις ευρωλούγκρες και δέχτηκε τα εξ αμάξης από το διεθνές και ντόπιο φουσταριό.