Μαίνεται ο "εμφύλιος" στο ΠΑΣΟΚ. Η επίθεση στον Παπανδρέου, ο ψυχίατρος και η απόσυρση του επίμαχου post

kafeneio sp
Προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τον Γιώργο Παπανδρέου στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣΟΚ στο Facebook. Άμεση καταδίκη από το κόμμα...
Με ανακοίνωσή του, το ΠΑΣΟΚ αποδοκιμάζει τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση της επίσημης σελίδας του κόμματος στο facebook, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο, και σημειώνει ότι «πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ».

Η επίμαχη ανάρτηση, η οποία «κατέβηκε» από το επίσημο facebook του ΠΑΣΟΚ, ήταν η εξής:

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες - τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε(!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!... Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ...».


Αφού «κατέβηκε» η συγκεκριμένη ανάρτηση, ακολούθησε άλλη, ενυπόγραφη, ανάρτηση, στην οποία ο υπογράφων αναφέρει ότι:

«Το κόμμα δεν έχει καμία σχέση με το προηγούμενο post σχετικά με την εκδήλωση Ζάππειο. Ήταν μια προσωπική μου άποψη που εκ παραδρομής την ανέβασα στα social media του ΠΑΣΟΚ».

Post by ΠΑΣΟΚ.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ

Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη στο Ζάππειο Μέγαρο.

Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε.