Ιστορικό... υψηλό για Ολυμπιακό στην Ευρώπη

0
Ιστορικό... υψηλό για Ολυμπιακό στην ΕυρώπηΠλώρη για την... ελίτ της Ευρώπης έχουν βάλει οι πρωταθλητές, που το βράδυ της Τρίτης πανηγύρισαν μία από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές τους νίκες κόντρα στην περσινή φιναλίστ της διοργάνωσης, Ατλέτικο Μαδρίτης...
Το αποτέλεσμα αυτό εκτός από το γεγονός ότι θέτει τα θεμέλια της πρόκρισης στη φάση των νοκ άουτ, φέρνει την ομάδα του μεγάλου Λιμανιού κι ακόμα υψηλότερα στη βαθμολογία της ΟΥΕΦΑ.

Συγκεκριμένα οι Πειραιώτες ανέβηκαν ακόμα δύο θέσεις και πλέον βρίσκονται στην 25η, που είναι και η καλύτερη που έχουν βρεθεί ποτέ! Πλέον οι “ερυθρόλευκοι” αρχίζουν να καθιερώνονται στα... σαλόνια της Ευρώπης κι εφόσον καταφέρουν να “βγάλουν” από πάνω τους την τραυματική σεζόν 2010-11, κάτι που θα γίνει από του χρόνου, θα έχουν την ευκαιρία να... εκτοξευτούν.

Έτσι εφόσον μπορέσουν να συνεχίσουν στους ίδιους ρυθμούς και στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν, τα δεδομένα για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι ακόμα καλύτερα, αφού τα αποτελέσματα βγαίνουν βάσει της συγκομιδής των πέντε τελευταίων χρόνων.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)