Έμπλεξαν με τον Ψινάκη – Τι ετοιμάζει σε όσους δημιούργησαν τρύπα εκατομμυρίων στον Μαραθώνα

0
Έμπλεξαν με τον Ψινάκη – Τι ετοιμάζει σε όσους δημιούργησαν τρύπα εκατομμυρίων στον ΜαραθώναΣε μεγάλο μπελά αναμένεται να βρεθούν οι προκάτοχοι του Ηλία Ψινάκη στον δήμο Μαραθώνα, ο οποίος όχι μόνο βρήκε τρύπα εκατομμυρίων στα οικονομικά του δήμου, αλλά ετοιμάζεται να αναλάβει και άμεση δράση...

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Ψινάκης ανέθεσε σε ορκωτούς λογιστές να ελέγξουν τα οικονομικά του Δήμου Μαραθώνα για να βρεθεί μπροστά σε μία μαύρη τρύπα πολλών εκατομμυρίων. Όπως μάλιστα αναφέρει ο ΒΗΜΑτοδότης, ο νέος δήμαρχος εκμυστηρεύτηκε: «Βρήκα καμένη γη, δηλαδή τι καμένη, χαμός με τα οικονομικά του δήμου. Σε λίγο καιρό θα γίνουν και ανακοινώσεις».

Δεν μένει όμως εκεί... Ο κ. Ψινάκης, μόλις ανέλαβε τα καθήκοντά του έσβησε όλα τα αρχεία από το επίσημο σάιτ του δήμου (το οποίο είχε δημιουργήσει ο προκάτοχός του), πλην ενός: αυτό που έλεγε ότι ο προκάτοχός του «παρέλαβε από τον δήμο 45 εκατ. ευρώ έλλειμμα και παρέδωσε 2 εκατ. ευρώ πλεόνασμα». «Το κράτησα ως απόδειξη για όσα θα επακολουθήσουν» είπε με νόημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)