«Σπίτι» της το 2016 η ΑΕΚ

«Σπίτι» της το 2016 η ΑΕΚΤο... νερό έχει μπει πλέον στο αυλάκι και στην Ένωση μετρούν αντίστροφα για την έναρξη των εργασιών για το «παλάτι» της «Αγιάς Σοφιάς».
Αρχικά θα πρέπει να πάρουν στα χέρια τους την οικοδομική άδεια, κάτι πάντως που δεν πρόκειται να γίνει νωρίτερα από τον Νοέμβριο, αφού βάσει νόμου χρειάζονται δύο μήνες από την ημερομηνία ανοίγματος φακέλου, κάτι που έγινε μόλις πριν από λίγες ημέρες.

Και πάλι όμως θα χρειαστούν κάποιες επιπλέον μελέτες από την πλευρά του Κράτους ώστε να μην υπάρξουν περαιτέρω εμπόδια στη συνέχεια, όπως ο έλεγχος από την Αρχαιολογική Υπηρεσία και γι' αυτό στην ΑΕΚ θεωρούν ότι ως τα τέλη Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα έργα (οι πιο δυσοίωνες προβλέψεις κάνουν λόγο για το τέλος του χρόνου), όπως αναφέρει η «Sportday».

Βάσει σχεδίου το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί το αργότερο σε 18 μήνες κι εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά η Ένωση θα μπει στο νέο της γήπεδο στις αρχές της σεζόν 2016-17, κάτι που σημαίνει ότι η πρώτη χρονιά της -πιθανότατης- επιστροφής της στη Σούπερ Λιγκ θα τη βρει ξανά στο ΟΑΚΑ.