O Κουρουμπλής διεκόψε τον ειρμό των σκέψεων του Αδώνιδος(βίντεο)

0
Ότι και να πεις για αυτόν τον κάκιστο ακόμη και για τηλεβιβλιοπώλη θα είναι λίγα,΄΄ομως αντικατοπτρίζει και την κατάντια του εκλογικού σώματος.Το απίθανο είναι στο 3:34 του δεύτερου βίντεο που λέει ότι του διέκοψε τον ειρμό των σκέψεων,χα!!χα!!! σκέψεων...

Με βαρείς χαρακτηρισμούς απάντησε στον Άδωνη Γεωργιάδη ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Κουρουμπλής από το βήμα της Βουλής, δίνοντας συνέχεια στη μεταξύ τους διαμάχη.

Με έντονο ύφος, ο κ. Κουρουμπλής τον χαρακτήρισε «άθλιο συκοφάντη και παλιάνθρωπο». «Είναι πολύ μικρός ο κ. Γεωργιάδης με τη διαδρομή που έχει στα δημόσια πράγματα να αναφέρεται σε εμένα. Είναι πολύ άθλιο υποκείμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας: «Δεν μπορεί να με χαρακτηρίζει ανάγωγο ο κύριος αυτός».

Νωρίτερα, ανέβηκαν οι τόνοιόταν την ώρα που στο βήμα ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Κουρουμπλής, τον διάκοψε ζητώντας του να καταθέσει στα πρακτικά το έγγραφο σχετικά με την καταγραφή του ισοζυγίου στο χώρο του τουρισμού.

www.koutipandoras.gr



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)