Απίστευτο επεισόδιο στον ελληνικό πάγκο! Χτύπησε τον Κόνιαρη o Παπαθεοδώρου!(Vid)

kafeneio sp
Aπαράδεκτη ενέργεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό στη διάρκεια της αναμέτρησης της Εθνικής Εφήβων με την Ισπανία...

Σε απαράδεκτες τακτικές του παρελθόντος κατέφυγε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ο οποίος χαστούκισε τον Αντώνη Κόνιαρη κατά την διάρκεια του αγώνα με την Ισπανία. Ο προπονητής της Εθνικής Εφήβων έχοντας χάσει πλήρως τον έλεγχο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης χειροδίκησε κατά του παίκτη του.

Ο νεαρός γκαρντ του Παναθηναϊκού καθόταν στον πάγκο (22’’ πριν από την λήξη της δεύτερης παράτασης με το σκορ στο 82-87 για την Εθνική) με τον Παπαθεοδώρου να πετάει με απίστευτο μένος την διαπίστευσή του στο πρόσωπο του νεαρού αθλητή κι εν συνεχεία να τον χαστουκίζει, σε ένα επεισόδιό που γυρίζει το μπάσκετ πάρα πολλά χρόνια πίσω.

Οι συμπεριφορές του Ηλία Παπαθεοδώρου είναι κατακριτέες και δεν συνάδουν σε καμία περίπτωση σε ένα προπονητή και ειδικά όταν πρόκειται για της Εθνικές ομάδες μικρών ηλικιών. Το να χειροδικήσει ο προπονητής σε παίκτη του, σε αυτό το επίπεδο, είναι κάτι που δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους και το μόνο σίγουρο είναι ότι οι αρμόδιοι θα πρέπει να επιληφθούν άμεσα του θέματος και να κληθεί να λογοδοτήσει για τις πράξεις του και για τις τακτικές του που δυσφημούν το σύνολο του ελληνικού μπάσκετ.

Δείτε τη φάση μέσω του παρακάτω βίντεο: