Αυτός ο στρατιώτης "καίει" τον Πούτιν; Φωτογραφίες στο instagram τον δείχνουν στην Ουκρανία λίγο πριν την κατάρριψη του Boeing της Malaysian Airlines!

0
Αυτός ο στρατιώτης `καίει` τον Πούτιν; Φωτογραφίες στο instagram τον δείχνουν στην Ουκρανία λίγο πριν την κατάρριψη του Boeing της Malaysian Airlines!Ο κύριος αυτός ονομάζεται Αλεξάντερ Σότκιν, είναι ρώσος στρατιώτης και παθιασμένος με τις selfie φωτογραφίες. Ανεβάζει συνεχώς τον εαυτό του στο instagram όπου κι αν βρίσκεται. Είτε είναι εντός ή εκτός υπηρεσίας βομβαρδίζει το διαδίκτυο με φωτογραφίες του.

Σε κάποιες από αυτές όμως ο Σότκιν εμφανίζεται να είναι μέσα σε έναν εκτοξευτή πυραύλων ίδιο με αυτόν που κατέρριψε το Boeing 777 της Malaysian Airlines στις 17 Ιουλίου και μάλιστα σε ουκρανικό έδαφος!


Ο Αλεξάντερ Σότκιν ο οποίος λέει ότι είναι ειδικός στις επικοινωνίες των social media έκανε ένα τεράστιο λάθος: φωτογραφήθηκε μέσα σε έναν εκτοξευτήρα πυραύλων τύπου BUK μέσα στην Ουκρανία.

Σημειώνεται ότι όταν από το Instagram όπως και από πολλά άλλα social media φαίνεται η ακριβής τοποθεσία απ' όπου ανέβηκε η φωτογραφία.

Μια από αυτές ανέβηκε στις 3 Ιουλίου σε ρωσικό έδαφος και τον δείχνει μέσα σε άρμα μάχης.

Δυο μέρες αργότερα, ανέβασε άλλη μια φωτογραφία από το χωριό Κράσνι Ντερκούλ στην Ουκρανία. Το χωριό αυτό είναι σε περιοχή που έχει καταληφθεί από τους φιλορώσους αντάρτες.

Ο "καλός στρατιώτης Αλεξάντερ" στις 7 Ιουλίου επέστρεψε σε ρωσικό έδαφος.


Παρότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι ο 24χρονος στρατιώτης είναι υπεύθυνος για την κατάρριψη του αεροπλάνου της Malaysian Airlines, όπου βρήκαν τον θάνατο 298 άνθρωποι, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ρωσικές δυνάμεις μπανοβγαίνουν στην Ουκρανία και μάλιστα έχοντας μαζί τους και τους εκτοξευτήρες πυραύλων τύπου BUK.

Εκφοβίζουν τους εμπειρογνώμονες;



Πολλές ισχυρές εκρήξεις ακούστηκαν σήμερα κοντά στο σημείο όπου συνετρίβη το αεροπλάνο της Malaysia Airlines στην ανατολική Ουκρανία, μια περιοχή την οποία ελέγχουν οι αυτονομιστές αντάρτες, λίγο μετά την άφιξη εκεί των διεθνών εμπειρογνωμόνων.


Μια στήλη καπνού ήταν ορατή στην περιοχή, λιγότερο από δέκα χιλιόμετρα από το σημείο που βρίσκονται τα συντρίμμια του Boeing 777 το οποίο μετέφερε 298 ανθρώπους και κατερρίφθη στις 17 Ιουλίου.

Λίγη ώρα νωρίτερα ο Οργανισμός για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) είχε ανακοινώσει ότι οι παρατηρητές του, συνοδευόμενοι από ολλανδούς και αυστραλούς εμπειρογνώμονες, έφτασαν στη σημείο της συντριβής της πτήσης MH17, δύο εβδομάδες μετά το δυστύχημα.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)