Ο Πούτιν βάζει άλλους να τρώνε το φαγητό του γιατί φοβάται μην τον δηλητηριάσουν

putin-troei-570Μπορεί ο Πούτιν να είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Ρωσία και η δημοτικότητα του να βρίσκεται στο ζενίθ, ωστόσο εκτός συνόρων έχει πολλούς εχθρούς και γι αυτό τον λόγο φοβάται ότι θα τον δηλητηριάσουν.

Ο Ρώσος πρόεδρος σημειώνει αξιοσημείωτη αύξηση της δημοτικότητάς του...
στο εσωτερικό της χώρας του, ειδικότερα, μετά την προσάρτηση της Κριμαίας. Εκτός συνόρων έχει όμως πολλούς εχθρούς, των οποίων ο αριθμός αυξήθηκε μετά και από την κατάρριψη του αεροσκάφους των Μαλαισιανών αερογραμμών με τις ΗΠΑ και την Δύση να επιρρίπτουν ευθύνες για την τραγωδία στους ρωσόφιλους αυτονομιστές.

Ο Πούτιν γνωρίζει πολύ καλά πως έχει πολλούς περισσότερους εχθρούς από φίλους και γι αυτό τον λόγο φυλάει τα νώτα του και το… στομάχι του! Σύμφωνα με πληροφορίες ο Ρώσος πρόεδρος απασχολεί με πλήρες ωράριο δοκιμαστή τροφίμων, που δοκιμάζει το φαγητό πριν ο πρόεδρος αρχίσει να τρώει και βέβαια, αφού ο δοκιμαστής δεν σωριαστεί στο έδαφος, από τυχόν δηλητηρίαση, τότε ο πρόεδρος παίρνει το «πράσινο φως» για την ασφάλεια του γεύματός του.

Πάντως ο Πούτιν δεν είναι ίσως ο μόνος ηγέτης που έχει δοκιμαστή τροφίμων αλλά έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς ο μάγειρας του είναι άνδρας της προσωπικής του φρουράς. Η συγκεκριμένη πληροφορία είδε το φως της δημοσιότητας πρόσφατα κατά την διάρκεια της συνάντησης του κλαμπ «chefs des chefs» που έγινε στο Λονδίνο.

Ο άνδρας που περιποιείται το στομάχι του Ρώσου προέδρου είναι ένας από τους καλύτερους σεφ στον κόσμο που μαγειρεύουν για βασιλείς και ηγέτες κρατών. Οι άνδρες του κλαμπ αντάλλαξαν μεταξύ τους πληροφορίες και εμπειρίες για τους εργοδότες τους. Μεταξύ άλλων, μαθεύτηκε πως η βασίλισσα Ελισάβετ απεχθάνεται τα όστρακα και ο Ομπάμα δεν αγγίζει τα σπαράγγια.

Ο Πούτιν σύμφωνα με τις πληροφορίες κουβαλά πάντα μαζί του στα ταξίδια που κάνει στο εξωτερικό αλάτι, πιπέρι, μπουκάλια με νερό και τις πετσέτες του! Πάντως το επάγγελμα του δοκιμαστή τροφίμων δεν είναι κάτι που ακούγεται για πρώτη φορά καθώς στα αρχαία χρόνια οι βασιλείς και οι αυτοκράτορες δεν άγγιζαν ποτέ τα γεύματα τους αν δεν τα έτρωγε πρώτα ο εκάστοτε δοκιμαστής. Απ’ ότι φαίνεται μέχρι και σήμερα, χιλιάδες χρόνια μετά εξακολουθούν να φοβούνται ότι θα τους δηλητηριάσουν διάφοροι πολιτικοί και επιφανείς άνθρωποι που ασχολούνται με τα κοινά.