Κάντε το σαν την Μαφία

0
Σε νέα διακοπή παροχής ηλεκτροδότησης σε πολίτη που χρήζει μηχανικής υποστήριξης προχώρησε η ΔΕΗ, μετά τον θάνατο της 56χρονης παραπληγικής που χρειαζόταν μηχανική υποστήριξη από τρία μηχανήματα όλο το 24ωρο και πέθανε στο σπίτι της στα Χανιά, μετά τη διακοπή του ρεύματος από την ΔΕΗ λόγω χρέους.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην ΔΕΗ που -με την διακοπή του ρεύματος- αποφάσισε να κάνει ευθανασία σε εκείνους τους συνανθρώπους μας που ταλαιπωρούνται από αρρώστιες και είναι κατάκοιτοι.

Αλλά διαπιστώνω πως οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ μπορεί να αντιμετωπίσουν προβλήματα με την Δικαιοσύνη και την κοινή γνώμη, οι οποίες δεν φαίνεται να εκτιμούν την κοινωνική προσφορά της ευθανασίας που κάνει η ΔΕΗ.

Για να μην έχουν περιπέτειες με την Δικαιοσύνη, οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ θα μπορούσαν, αντί για διακοπή ρεύματος, να κάνουν υπερτροφοδότηση ρεύματος, ώστε να καίγονται τα μηχανήματα των πολιτών που υποστηρίζονται από μηχανήματα και να πεθαίνουν.

Έτσι, η ΔΕΗ θα τους κάνει ευθανασία αλλά κανείς δεν θα μπορεί να την κατηγορήσει.

Δηλαδή, η ΔΕΗ πρέπει να κάνει αυτό που κάνει και η Μαφία:

Να το κάνει να φαίνεται σαν ατύχημα.

(Οι Θεσμοφοριάζουσες απόψε στο Αρχαίο Θέατρο Δίου στην Κατερίνη. Αύριο, Δευτέρα 27 Ιουλίου, οι Θεσμοφοριάζουσες στην Αλεξανδρούπολη – Υπαίθριο Θέατρο Εγνατία.)

pitsirikos.net

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)