Στο... σφυρί το ιδιωτικό τζετ του Μίκαελ Σουμάχερ!

Στο... σφυρί το ιδιωτικό τζετ του Μίκαελ Σουμάχερ!Η σύζυγος του Μίκαελ Σουμάχερ, Κορίνα, πουλάει το προσωπικό αεροσκάφος του θρύλου της Formula1 έναντι 15 εκατ. ευρώ. Διαβάστε τι αναφέρουν τα Μέσα από την Γερμανία
Έχουν περάσει 208 μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Μίκαελ Σουμάχερ- σε ατύχημα στις γαλλικές Άλπεις- με τον Γερμανό θρύλο της F1 να βρίσκεται σε κλινική στην Ελβετία, έχοντας μπροστά του πολλά χρόνια θεραπείας.

Λόγω του σοβαρού ατυχήματος του “Σούμι”, ωστόσο, είναι λογικό να αλλάξει η ζωή της οικογένειας Σουμάχερ. Σύμφωνα με τα Μέσα από την Γερμανία, η σύζυγός του, Κορίνα, αποφάσισε να πουλήσει το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας έναντι 15 εκατ. ευρώ... για τον προφανή λόγο

Όπως έγραψε χαρακτηριστικά η “Bild”: “Οι λόγοι για την πώληση είναι προφανείς: κατά την ενεργό του δράση ως οδηγός της Φόρμουλα 1, ο Σούμι πετούσε περίπου 300 – 400 ώρες ετησίως ανά τον κόσμο. Ακόμη και στο διάλειμμα των τριών χρόνων (2007-2009), χρησιμοποίησε το τζετ για πολλές οικογενειακές διακοπές με την Κορίνα και τα παιδιά τους, τον 15χρονο Μικ και την 17χρονη Τζίνα Μαρία. Τώρα όμως όλα είναι διαφορετικά. Ο κόσμος των Σουμάχερ άλλαξε”.

Το τζετ είναι τύπου Falcon 2000EX, ικανό να μεταφέρει οκτώ επιβάτες, ενώ μπορεί να πετάξει με ταχύτητα μέχρι και 920 χλμ/ώρα. Μάλιστα, έχει ακόμη τα αρχικά του Σουμάχερ στο ουραίο.