Σκάει "μεταγραφή" και κίνηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!

Σκάει "μεταγραφή" και κίνηση-έκπληξη στον ΠΑΟΚ!
4 ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ...

Σημαντικές αλλαγές στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει αποφασίσει ο Ιβάν Σαββίδης. Η πρώτη κίνηση έγινε ήδη με τον Ιάκωβο Αγγελίδη που ανέλαβε την προεδρία της ΠΑΕ. Και έπεται και συνέχεια. Έγκυρες πληροφορίες του sportdog από τη Θεσσαλονίκη αναφέρουν ότι το αφεντικό του Δικέφαλου ψάχνεται και για τεχνικό διευθυντή!
Ο μεγαλομέτοχος της "ασπρόμαυρης" διοίκησης θέλει να προχωρήσει σε ριζική αναδιάρθρωση του συλλόγου προκειμένου να αποφευχθούν τα λάθη του παρελθόντος.

Το απόλυτο κουμάντο στην ομάδα θα το έχει πλέον, με απόφαση Σαββίδη, ο Αγγελίδης, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ. Ο Κύπριος, με 5ετή θητεία στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα έχει περισσότερες αρμοδιότητες από τον Γκερμάν Τσιστιακόφ και τα πάντα αναμένεται να περνάνε από τα χέρια του. Θα κόβει και θα ράβει με λίγα λόγια.

Την ίδια ώρα, υπάρχει η εκτίμηση ότι το αφεντικό του Δικέφαλου θα αναθέσει σε άλλο πρόσωπο-έκπληξη το "πακέτο" Σούπερ Λίγκα - ΕΠΟ - διαιτησία προκειμένου ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει πιο ισχυρή "φωνή" στα κέντρα αποφάσεων. Ακόμα μία "μεταγραφή" δηλαδή.

Αυτό, πάντως, που ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι ποιος ακριβώς θα είναι ο νέος ρόλος του Ζήση Βρύζα. Θέμα αποπομπής του δεν τίθεται, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, αλλά είναι προφανές ότι αποδυναμώνεται η εξουσία που είχε στον ΠΑΟΚ. Όπως λένε στη Θεσσαλονίκη, ούτε ο ίδιος δεν ξέρει ακόμα ποια θα είναι τα καθήκοντά του και περιμένει ενημέρωση από τον Σαββίδη.

Ο Βρύζας, πάντως, είναι κοινό μυστικό στον ΠΑΟΚ ότι νιώθει ...δεσμευμένος με τον σύλλογο λόγω της εμπλοκής του στα χρέη της ΠΑΕ. Μένει, λοιπόν, να δούμε αν ο Αγγελίδης θα "φορτωθεί" κι αυτά αναλαμβάνοντας πρόεδρος στην ομάδα "απελευθερώνοντας" ταυτόχρονα τον Βρύζα. Κάτι που θα σημαίνει ότι ο παλαίμαχος άσος ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να απεμπλακεί από την ενασχόλησή του με την ομάδα. Προσεχώς εξελίξεις...

www.sportdog.gr