Χαραλαμπίδης: «Το μαύρο στην ΕΡΤ το έριξαν οι καταληψίες»

0
“Το μαύρο στην ΕΡΤ το είχαν ρίξει καταληψίες”. Αυτόν τον ισχυρισμό διατυπώνει ο σκηνοθέτης-ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, μόλις λίγες μέρες από την έναρξη της μετάδοσης του τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει στην κυβερνητική ΝΕΡΙΤ...

Ο πολιτευτής της ΝΔ και πρώην υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Άρη Σπηλιωτόπουλου, σε συνέντευξή του στο www.popagada.gr, ισχυρίζεται πως ο διακόπτης στην ΕΡΤ κατέβηκε από τους εργαζόμενους το βράδυ της 11ης Ιουνίου 2013.

“Όταν έπεσε το μαύρο στην ΕΡΤ, σοκαρίστηκα. Σοκαρίστηκα, γιατί συνειδητοποίησα ότι το μαύρο το είχαν ρίξει οι καταληψίες. Το σκοτάδι αυτό, ήταν για μένα το μεγαλύτερο σκοτάδι που μπορούσε να γνωρίσει η ΕΡΤ. Κι επαναλαμβάνω: το έριξαν οι καταληψίες».

Ο ίδιος προσθέτει για τη σχέση με του με τον Πρωθυπουργό πως είναι “με τον Σαμαρά, όχι με τη ΝΔ, όπως κι αν ακούγεται αυτό” . Και συνεχίζει μιλώντας για …ιστορική στιγμή , όταν ο πρόεδρος της ΝΔ του ζήτησε να θέσει υποψηφιότητα: “Κι εκείνη την ιστορική στιγμή λοιπόν, μου το ζήτησε, οπότε θεώρησα ότι έχω ένα χρέος απέναντι στο γενικό καλό: όσο μπορώ, να επηρεάσω υπέρ του Σαμαρά».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)