Προαπαιτούμενο ο Καμίνης

0
Ο Καμίνης, ο γνωστός συνήγορος του πολίτη, με τις γνωστές ευαισθησίες του (ακόμα και για τα δεντράκια έπλεξε πουλόβερ με τα χεράκια του), αρνήθηκε ένα ψήφισμα για το έγκλημα στην Γάζα.


Εξάλλου εκεί Παλαιστίνιοι ζούνε, δεν κατοικεί το προστατευόμενο είδος πασόκους-νεοδημαρίτους.


Κάτω η χούντα Σαμαρά λένε τα μαύρα μεσάνυχτα. Προτιμούν μια χούντα Χίτλερ, μια χούντα Παπαδόπουλου, μια άλλη χούντα βρε αδερφέ!

 
Προαπαιτούμενο, το νέο τομέμ της εποχής μας. Άμα είναι...... προαπαιτούμενο υποκλινόμαστε βαθιά και ξεπουλάμε τα πάντα....



Οι καλόγεροι για να φάνε κρέας το βάφτιζαν ψάρι, οι υπουργοί για να ξεπουλήσουν τις παραλίες τις βαφτίζουν προαπαιτούμενο. Και τα σκυλιά δεμένα.




Το ανακοίνωσε η κυβέρνηση: Μια τετραμελής οικογένεια μπορεί και πρέπει να ζήσει με 400 ευρώ το μήνα. Είναι αρκετά τα χρήματα για να πληρώνει την ΔΕΗ και τα χαράτσια.



Τι εννοείς ρωτώντας “και τι θα τρώνε”; Είσαι ένας προβοκάτορας, ανθέλληνας. Τι θέλεις να βγούμε από το ευρώ; Να φοβηθούν οι τουρίστες; Να κλάψει ξανά η Τρέμη;



Αυξήθηκε το χρέος της Ελλάδας σε ποσοστό ανάλογο της μείωσης των εισοδημάτων των Ελλήνων. Άρα όλα βαίνουν καλώς καθώς είμαστε στο ίδιο ισοζύγιο με το 2008. Και αν αυτός ο συλλογισμός σας
φαίνεται τρελός καθίστε και απολαύστε τους συλλογισμούς του Μπένι του μισθοφάγου και του Αντωνάκη του σφουγγαράκη.



Όχι, για να μην νομίζετε ότι λογικά άλματα μόνο εδώ γίνονται.



Θα ακριβύνουν λέει τα εισιτήρια στα αστικά λεωφορεία της Θεσσαλονίκης. Ας πάνε στην Αθήνα που θα φτηνύνουν. Για να μην τους προτείνει ο Ταμήλος να μετακινούνται με γαϊδουράκια.





40 χρόνια Νέα Πασοκρατία



Εκτός από τον Πάγκαλο που υποφέρει με την μικρούλα σύνταξη που παίρνει έχουμε και τον νομάρχη να ξεπουλάει τα ακίνητα του για να ξεχρεώσει…



Δέχομαι ότι πράγματι υποφέρουν και λέω: Κατάλαβες τώρα πόσο άχρηστοι είναι οι πολιτικοί μας; Ένα κάρο λεφτά έβγαλαν τόσα χρόνια (και λέω τα νόμιμα) και ενώ έχουν έσοδα που θα τα ζήλευε ο κάθε απλός πολίτης, υποφέρουν.



Άρα είναι παντελώς ανίκανοι να κάνουν διαχείριση στο σπίτι τους και με «μικρά» ποσά που ελέγχονται εύκολα. Φαντάσου πόσο ανίκανοι είναι να διαχειριστούν το δημόσιο χρήμα…



Η μείωση του εισοδήματος επηρέασε την παραγωγικότητα και δεν βοήθησε την ανταγωνιστικότητα, λέει το ΔΝΤ.



Δηλαδή χρειαζόταν ειδικές μελέτες και 4 χρόνια για να καταλάβει το ΔΝΤ ότι άμα μου μειώσεις το εισόδημα θα αγοράζω λιγότερα, άρα θα μειωθεί η παραγωγή.



Θα στο πω ψιθυριστά, μην πέσεις από τα σύννεφα. Συνεχίζουν να μας δουλεύουν. Ήταν γνωστή η

πορεία. Όπως γνωστό είναι ότι η κυβέρνηση που έχουμε τα τελευταία 4 χρόνια έχει υπογράψει να παραδώσει όλη την περιουσία, δημόσια και ιδιωτική.



Την δημόσια με ξεπούλημα αλλά και με κατασχέσεις καθώς είναι υποθήκη των δανείων και την ιδιωτική με έμμεσο τρόπο. Μέσω υπερφορολόγησης μας χρεώνουν και θα γίνει κατάσχεση της περιουσίας μας. Και αυτή πάει απευθείας στον Φούχτελ.



Κάποτε έφερναν στην βουλή ένα νομοσχέδιο, έβαζαν και 5-6 άσχετες τροπολογίες και γινόταν η δουλειά. Τώρα πλέον έρχονται μόνο πολυνομοσχέδια. Οι 5-6 άσχετες τροπολογίες παραμένουν. Σταθερή αξία.



Ένα χρόνο πριν ο Αντωνάκης μας έλεγε ότι από Σεπτέμβριο η Ελλάδα θα απογειωθεί. Φέτος λέει ότι θα κάνει φοροελαφρύνσεις…. Την βάψαμε.


Οι ελαφρύνσεις θα ξεκινήσουν από την ΔΕΗ (την μικρή, την μεγάλη θα σε γελάσω…). 11,5% πάνω τα τιμολόγια. Αλλά αφού έχουμε ανάπτυξη έχουμε και λεφτά.



Και μέσα στους πανηγυρισμούς κόψαμε και το ρεύμα σε μια τετραπληγική, να γλιτώσει η καημένη από αυτήν την παλιοζωή.



Σε προεδρική διάλεκτο το ξεπούλημα της χώρας και η ισοπέδωση των πολιτών λέγεται υποχώρηση.



Και οι υπογραφές καλλιτεχνική δημιουργία στον πάγο.



Αλλά σεβάστηκε το σύνταγμα. Κάνοντας το με τις υπογραφές του κουρελόχαρτο. Εκτός και αν εννοεί ότι σεβάστηκε την πλατεία συντάγματος.



Μικρός Φωκίων


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)