Η "Bild" επιβεβαιώνει για Καπίνο και Μάιντς

kafeneio sp
Η κορυφαία γερμανική εφημερίδα έγραψε για συμφωνία και υπογραφές που έπεσαν ανάμεσα στον Καπίνο και την Μάιντς με την παρουσίαση να καθυστερεί λόγω της παρουσίας του διεθνή πορτιέρο στο Μουντιάλ...

Στην Bundesliga και τη Μάιντς θα συνεχίσει την καριέρα του ο Στέφανος Καπίνο, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα. Όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία για πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας και είναι θέμα ωρών οι σχετικές ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γερμανοί αναφέρουν πως ο Παναθηναϊκός θα βάλει στα ταμεία του περισσότερα από 2 εκ. Ευρώ, ενώ θα διατηρήσουν και ποσοστό μεταπώλησης του παίκτη, χωρίς όμως να αναφέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Η Μάιντς είχε δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Καπίνο από τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε λόγω του οικονομικού, με συνέπεια ο γερμανικός σύλλογος ν' αποκτήσει τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, Ντάριο Κρέσιτς. Ωστόσο, ο Κροάτης τερματοφύλακας πριν από λίγες μέρες έμεινε ελεύθερος και συμφώνησε με την Λεβερκούζεν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ''Bild'' στο ρεπορτάζ της για τον Καπίνο υπέπεσε σε μια... μικρή γκάφα, καθώς στην φωτογραφία του άρθρου απεικονίζεται ο Ορέστης Καρνέζης και όχι ο νυν τερματοφύλακας του Τριφυλλιού.