Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η δικογραφία για το Μνημόνιο δεν παραγράφεται - Ας μην χαίρονται...Θα μπουν φυλακή!

Ζ. Κωνσταντοπούλου: Η δικογραφία για το Μνημόνιο δεν παραγράφεταιΑπό μέσα ενημέρωσης πληροφορήθηκαν χθες οι βουλευτές οτι μεθοδεύεται το κλείσιμο της Βουλής και η στάση του Χ. Μαρκογιαννάκη παραπλάνησε τους βουλευτές δήλωσε στο ρ/σ "στο Κόκκινο" και τον Κώστα Βαξεβάνη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Τόνισε πως η δικογραφία για το μνημόνιο η οποία και αφορά το πολίτευμα δεν μπορεί να παραγραφεί αν και πρόσωπα που εμπλέκονται σε αυτές τις υποθέσεις θα χρησιμοποιήσουν το επιχείρημα της παραγραφής όπως ο Ε. Βενιζέλος τον οποίο η κ. Κωνσταντοπούλου χαρακτήρισε "πρωταθλητή των δικογραφιών".

Χαρακτήρισε μείζον θέμα Δημοκρατίας την υπόθεση Μπαλτάκου την οποία -σύμφωνα με την Ζ. Κωνσταντοπούλου- η κυβέρνηση προσπαθεί να "βάλει κάτω από το χαλί". Τόνισε πως η συνομιλία Μπαλτάκου-Κασιδιάρη είναι "αυτοτελώς ερευνητέα για το περιεχόμενό της και όχι για το τρόπο μαγνητοσκόπησής της και αποτελούν ευθείες αναφορές για τη διάπραξη ποινικών αδικημάτων τα οποία δεν είναι δυνατόν να μην ερευνώνται από κανέναν".