Βαρβάτο πριμ από Σαββίδη

0
Βαρβάτο πριμ από Σαββίδη

Μεγάλη χαρά και ικανοποίηση προκάλεσε στον Ιβάν Σαββίδη η νίκη-πρόκριση του ΠΑΟΚ επί του Ολυμπιακού και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ανακοινώσει στους παίκτες ότι θα τους δοθεί πριμ... Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ είχε τάξει ότι θα τους μοιράσει χρηματικό ποσό πάνω από το ένα εκατ. ευρώ σε περίπτωση που απέκλειαν την Μπενφίκα και νικούσαν τον Ολυμπιακό για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο.

Οι ποδοσφαιριστές του «Δικεφάλου του Βορρά» νίκησαν εντός με 2-1 τους «ερυθρόλευκους» για τη Superleague και την Τετάρτη με 1-0, αλλά έχασαν δύο φορές από τους Πορτογάλους. Όμως, ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ τόνισε στους παίκτες ότι θα πάρουν το μπόνους που τους είχε υποσχεθεί, παρότι δεν τα κατάφεραν με τους «Αετούς», σύμφωνα με τη «SportDay». Χώρια από το τι θα συμβεί στον τελικό του Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

«Είμαι πολύ περήφανος για εσάς, για εμάς, για τον ΠΑΟΚ. Με κάνατε υπερήφανο με τη σημερινή (σ.σ.: προχθεσινή) σας νίκη…», είπε στα αποδυτήρια της Τούμπας. «Σας αγαπάω και παρά το ότι δεν έχουμε συχνή επαφή, να ξέρετε ότι είμαι πάντα δίπλα σας. Μη φοβάστε τίποτα», τόνισε και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πριμ, ενώ φεύγοντας, είπε: «Κερδίστε εσείς το Κύπελλο κι εγώ εδώ είμαι…».

Πηγή: sport-fm.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)