«Ξαναχτύπησαν» οι κυρίες που αγοράζουν κρέας για τους ΦΤΩΧΟΥΣ στις γιορτές!!!

Κι όμως η κρίση είναι η ευκαιρία για να δείξουμε ότι μπορούμε να έρθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και αυτό το απέδειξαν περίτρανα δέκα κυρίες, που όπως και τα Χριστούγεννα, έτσι και σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη πήγαν στη Βαρβάκειο Αγορά και χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες, αγόρασαν μεγάλες ποσότητες κρέατος για ανθρώπους που δεν έχουν τη δυνατότητα να αγοράσουν....

 Τη Μεγάλη Τετάρτη το πρωί λοιπόν έφτασαν στη Βαρβάκειο τέσσερα πολυτελή οχήματα με άνδρες ασφάλειας και για λίγο σταμάτησε η κυκλοφορία στην οδό Αθηνάς. Από τα οχήματα κατέβηκαν περίπου δέκα γυναίκες, οι οποίες διασκορπίστηκαν σε όλη την αγορά.

 Οι κυρίες μπήκαν στα κρεοπωλεία, είπαν στους κρεοπώλες ότι θέλουν να βοηθήσουν ανθρώπους που δεν μπορούν να αγοράσουν φέτος το Πάσχα κρέας και όποιον άνθρωπο έβλεπαν ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει μεγάλες αγορές, αμέσως του έλεγαν να αγοράσει ότι ήθελε και θα το πλήρωναν εκείνες.

 Συγκινημένοι οι άνθρωποι έμπαιναν στα κρεοπωλεία και αγόραζαν κρέας χωρίς να πληρώσουν τίποτα και μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για τις κυρίες αυτές που τις άγιες αυτές μέρες σκέφτηκαν ότι μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να αγοράσουν ούτε τα βασικά για το Πάσχα.
 Οι κυρίες αυτές ξόδεψαν πολλές χιλιάδες ευρώ στη Βαρβάκειο, όμως επιθυμία τους είναι να μην μαθευτεί ποτέ η ταυτότητά τους και να μην πέσουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας.
 Έτσι λοιπόν αποχώρησαν από τη Βαρβάκειο, έχοντας όμως προσφέρει χαρά σε πάρα πολύ κόσμο που το έχει ανάγκη.