όσα ξέρει ο Θεοχάρης δεν τα ξέρει ο κόσμος όλος

0
 Ελλην Φορολογούμενος
 
1. Τι είναι τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα (ή αλλιώς προσωπικά δεδομένα);
Τίποτε δεν είναι δεδομένο για το τι ακριβώς είναι προσωπικά δεδομένα στη χώρα μας και γενικότερα στην Ευρώπη ,κάποτε ήταν το θρήσκευμα, η οικογενειακή κατάσταση , οι καταθέσεις σου η χοληστερίνη σου , τώρα είναι οι συνομιλίες και οι εξομολογήσεις των πολιτικών , χθες ήταν όλοι αυτοί που έβγαζαν χρήματα αδήλωτα και προϊόντα φοροδιαφυγής στην Ελβετία και τα...... ονόματα τους μοστράρανε στη λίστα Λαγκάρντ . Με τα προσωπικά δεδομένα στην Ευρώπη της ξεφτίλας και της τιμωρίας των λαών ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ!
2. Ποια είναι τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα;
Αυτά τα ξέρει η κυρία Ευτέρπη η κυρία εισαγγελεύς και ή οποία με φετβάδες από καιρούν εις καιρόν μας τα ανακοινώνει για να ξέρουμε έστω και μετά την διάπραξη ενός ατοπήματος . Πχ αν γράψεις σε σιντί  τον Γραμματέα της κυβέρνησης να λέει πως τα κάνει πλακάκια με τον υπουργό της δικαιοσύνης (λέμε τώρα!!!) και το δείξεις στα κανάλια της έκατσες δεν είναι καθόλου πρέπον και ξεπερνά τα όρια του πολιτικού μας πολιτισμού . Αν δηλαδή κινδυνεύει το Σύνταγμα λέμε τώρα , ή εδαφική ακεραιότητα και η αξιοπρέπεια του λαού μας δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα διότι η κυρία Ευτέρπη μας θα μας χώσει στο γκισντάνι.
3. Τι σημαίνει “επεξεργασία προσωπικών δεδομένων”;
Πριν βγουν τα προσωπικά δεδομένα λογικό είναι να τα ρετουσάρουμε λιγάκι. Να τα ισιώσουμε να τα στρογγυλέψουμε και να τα κάνουμε πιο προσιτά για διαψεύσεις από τα αρμόδια εμπλεκόμενα πρόσωπατα. Αυτό το φοτοσοπάρισμα είναι απαραίτητο και νόμιμο . Αν τώρα τα προσωπικά σου δεδομένα διαρρεύσουνε από «λάθος» αυτουνού του Θεοχάρη ε δεν πειράζει παιδί είναι μαθαίνει το πουλάκι μου.
4. Ποια είναι η νομοθεσία για τα προσωπικά δεδομένα στην Ελλάδα;
Στην χώρα μας  ισχύει ο Νόμος της ζούγκλας ο Σνοούντεν θα έφριττε και δεν θα έκανε θέμα τις υποκλοπές της NSA εάν βίωνε την ελληνική πραγματικότητα του μνημονίου. Για την διασφάλιση της ζούγκλας και του κανιβαλισμού που ισχύει στη χώρα μας όσο αφορά τα προσωπικά δεδομένα υπάρχει και μια πλειάδα νόμων αντικρουόμενων φυσικά να εφάπτεται ο ένας του άλλου με στόχο να μη μπορεί κανείς να βγάλει άκρη παρά μόνο η Ευτέρπη. 
5. Ποιους αφορά ο Νόμος για τα προσωπικά δεδομένα;
Οποίους δε γουστάρουμε , όσους μας τη σπάνε και όσοι δεν συμμορφώνονται με τας υποδείξεις .Τους συριζαίους, του κομμουνιστάς , τους χρυσαυγουλαίους , τους γκεί , τους ροκάδες και τους κουμπαραίους , τους ταξιτζίδες , τους μαθητές τους συνταξιούχους , τους πρατηριούχους , τους υπαλλήλους , τους ανέργους και τους αέργους , τους φοιτητάς και τους σπουδαστάς …αυτούς μόνο !
 
6. Τι σημαίνει γνωστοποίηση και άδεια τήρησης αρχείου;
Πρακτικά τίποτα υπάρχει και καλά μια αρχή που έχει για πρόεδρο συνταξιούχο δικαστικό και πρόεδρο των φίλων του μεγάρου της μουσικής (παρακαλώ!!!) και άλλη καμιά εφταριά άλλα ραμολιμέντα που στην καλύτερη των περιπτώσεων το PC το λένε ηλεκτρονικό εγκέφαλο ( έτσι τον έλεγαν στα χρόνια τους) και η σχέση τους με την σημερινή ψηφιακή πραγματικότητα έχει τόση σχέση όσο ο φάντης με το ρετσινόλαδο.
7. Πώς μπορώ να γνωρίζω αν κάποιοι έχουν τα προσωπικά μου δεδομένα και τα χρησιμοποιούν παράνομα;
Αυτοί το ξέρουν,  εσύ θα το μάθεις αργά ή γρήγορα θα δεις και εσύ με τα μάτια σου τα προσωπικά σου δεδομένα τηλέφωνα , φίλους, καταθέσεις (λες και εσύ έχεις δυνατότητα για μαύρο χρήμα!!! ε τις τρεις και εξήντα μηνιάτικο κακομοίρη ) , accounts , emails οι κάρτες σου και οι αγορές σου είναι αντικείμενο επεξεργασίας για σε τοποθετήσουνε  σε κάποιο target group , έτσι τα λένε τα κοπάδια οι απόφοιτοι του Γιουνιβέρσιτι οφ Πούτσεστερ που κυβερνάνε τη χώρα.
8. Έχει η Αρχή στην κατοχή της αρχεία με προσωπικά μου δεδομένα;
 
Ίσως να  τους διαφεύγει ακόμα τι μάρκα κωλόχαρτο χρησιμοποιείς το οποίο και οσονούπω θα το γνωρίζουν  , για τα υπόλοιπα σε διαβεβαιώνω  ότι τα ξέρουν όλα και όχι μόνο το κράτος μας , αλλά και η Ευρώπη και οι μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες αλλά και οι μικρότερες που πληρώσανε για να τα πάρουν .
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)