Ο Φέργκιουσον "τελείωσε" τον Μόγιες

kafeneio sp
Ο Άλεξ Φέργκιουσον έφερε ουσιαστικά τον Ντέιβιντ Μόγιες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως έναν χρόνο μετά ήταν αυτός που έβαλε τα τελευταία καρφιά στο "φέρετρο" του Σκωτσέζου μέσω ενός μυστικού ραντεβού...

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφερνε "μετά βαΐων και κλάδων" τον Ντέιβιντ Μόγιες από την Έβερτον το περασμένο καλοκαίρι, στηρίχτηκε σε μεγάλο βαθμό στη γνώμη του Άλεξ Φέργκιουσον που τον έχρισε διάδοχό του.

Έναν χρόνο αργότερα όμως τα πράγματα έφτασαν στο... απροχώρητο με τη Γιουνάιτεντ να αποτυγχάνει σε όλα τα μέτωπα και ακόμα και ο Φέργκιουσον έκανε πίσω όσον αφορά στην επιλογή του.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", ο επί 27 χρόνια προπονητής της Γιουνάιτεντ πήρε μέρος σε μυστική συνάντηση μαζί με άλλα υψηλόβαθμα στελέχη του συλλόγου, η οποία έλαβε χώρα σε ξενοδοχείο του Μάντσεστερ το βράδυ της Κυριακής.

Σε αυτό το ραντεβού, ο "Φέργκι" φέρεται να εξέφρασε αμφιβολίες (όπως είχε κάνει και πριν από δύο μήνες) για το διάδοχό του, κάνοντας λόγο για μεγάλο λάθος από την πλευρά του έναν χρόνο πριν, γεγονός που μέτρησε σημαντικά στο να διακοπεί άδοξα και πρόωρα η συνεργασία με τον Μόγιες.

Σημειώνεται πως σε αυτό το μυστικό ραντεβού, συνομιλητές του 72χρονου πρώην τεχνικού της Γιουνάιτεντ ήταν ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής Ντέιβιντ Γκιλ και ο νυν Εντ Γούντγουορντ καθώς και ο θρύλος της ομάδας, Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Όσον αφορά στον νέο άρχοντα των αποδυτηρίων του "Ολντ Τράφορντ", φαβορί παραμένει ο Λουίς Φαν Χάαλ, με το μόνο "αγκαθι" να παραμένει η επιθυμία της Γιουνάιτεντ να τον ανακοινώνει πριν από το Παγκόσμιο Κύπελλο κάτι για το οποίο θα χρειαστεί να πάρει την άδεια της ολλανδικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας με την οποία έχει συμβόλαιο.