Κοινή εμφάνιση Παπανδρέου-Κουβέλη στην παρουσίαση βιβλίου της Μ. Κοππά

Κοινή εμφάνιση Παπανδρέου-Κουβέλη στην παρουσίαση βιβλίου της Μ. ΚοππάΔύο ηχηρά ονόματα επιστράτευσε για να παρουσιάσει το βιβλίο της η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΔΗΜΑΡ Μαριλένα Κοππά. Πρόκειται για τον πρώην πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ Φώτη Κουβέλη, οι οποίοι θα είναι κεντρικοί ομιλητές στην παρουσίαση του βιβλίου της ευρωβουλευτού.

Το βιβλίο της κ. Κοππά έχει τίτλο «Το Αύριο Αργεί Πολύ: για τη Σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση».
Η παρουσίαση θα γίνει τη Δευτέρα 28 Απριλίου, στις 11:30 π.μ., στο βιβλιοπωλείο Ιανός.

Στον πρόλογο του βιβλίου η Μαριλένα Κοππά αναφέρει: «Σήμερα το στοίχημα της Σοσιαλδημοκρατίας σε όλη την Ευρώπη είναι να σπάσει την ιδεολογική κυριαρχία της συντήρησης, προτείνοντας μια συνολική εναλλακτική, που δε θα περιορίζεται σε εμβαλωματικές κινήσεις αλλά θα προσφέρει όραμα, σχέδιο και προοπτική σε ένα δοκιμαζόμενο ευρωπαϊκό οικοδόμημα.

Γιατί είναι σαφές, πλέον, ότι η Ευρώπη θα σωθεί αν σωθούν οι λαοί της. Και αυτό είναι ιστορική ευθύνη της Σοσιαλδημοκρατίας να το πράξει».

Πάντως, η κοινή εμφάνιση Παπανδρέου-Κουβέλη στην παρουσίαση του βιβλίου έχει προκαλέσει τριγμούς στο ΠΑΣΟΚ και αντιδράσεις των βουλευτών της Χαριλάου Τρικούπη, οι οποίοι λένε ότι η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού κρύβει άλλα σχέδιά του.