5 κορυφαίες online διευθύνσεις για Δωρεάν επεξεργασία φωτογραφιών

Σήμερα σας έχουμε φτιάξει μία παρουσιάση με 5 σπουδαίες εναλλακτικές επιλογές για επεξεργασία εικόνων/φωτογραφιών.

Πολλές φορές, ενώ θέλετε να επεξεργαστείτε φωτογραφίες/εικόνες...
, μπορεί να μην έχετε πρόσβαση σε υπολογιστή με ανάλογο λογισμικό. Ακόμα περισσότερο, πολλά προγράμματα μπορεί να είναι αρκετά ακριβά.

Στη σημερινή παρουσίαση, θα δείτε 5 επιλογές που μπορούν να κάνουν περισσότερα από τα βασικά στον τομέα επεξεργασίας εικόνας, και είναι όλα τους δωρεάν. Τέλος, για τα 4 από τα 5 προγράμματα που σας παρουσιάζουμε, δεν θα χρειαστεί να κατεβάσετε κανένα λογισμικό ή να εγκατήστετε το οτιδήποτε στον υπολογιστή σας.

*(κλικ στους συνδέσμους των τίτλων για απευθείας μεταφορά στις σελίδες των λογισμικών)

Νο. 1: Pixlr

Η προσωπική μου πρώτη επιλογή, καθώς εδώ και μερικά χρόνια με έχει εξυπηρετήσει περισσότερο από κάθε άλλη ανάλογη εφαρμογή. Από απλές διορθώσεις/αλλαγές χρωμάτων, μέχρι και πιο περίπλοκες εργασίες, όπως χρήση ειδικών εφέ.

Νο. 2: PicMonkey

Μία πολύ εύκολη διαδικτυακή εφαρμογή που σας βοηθάει στην επεξεργασία εικόνων. Υπάρχουν δύο εκδόσεις, η μία είναι εντελώς ελεύθερη, ενώ η άλλη είναι η έκδοση Pro, η οποία απευθύνετε σε επαγγελματίες και παρέχει υπηρεσίες ανάλογες του Photoshop. Παρόλα αυτά, η απλή έκδοση είναι υπέρ αρκετή, καθώς παρέχει ελεύθερα, αρκετά εργαλεία.

Νο. 3: Splashup

Εάν δεν είσαστε αρκετά εξοικειωμένος με το χώρο της επεξεργασίας φωτογραφιών, αυτή η εφαρμογή είναι για εσάς. Ίσως, η πιο χρηστική, απλή και εύκολη online εφαρμογή για να φτιάξετε τις φωτογραφίες/εικόνες σας.

Νο. 4: Picfull

"Αλλαγές με ένα κλικ", είναι το χαρακτηριστικό σλογκαν της υπηρεσίας. Και ίσως είναι αρκετά εύστοχο, καθώς μέσω των "τυποποιημένων" επιλογών που σας παρέχει, μπορείτε να κάνετε βασικές αλλαγές στις φωτογραφίες/εικόνες σας πολύ γρήγορα. Αρκετά εύκολο μενού, και ευχάριστο/ξεκούραστο περιβάλλον.

Νο. 5: Gimp

Το Gimp, είναι ένα λογισμικό ανοιχτού κώδικα και απευθύνεται σε πεπειραμένους ή νέους και επίδοξους χρήστες που ενδιαφέροντε για επεξεργασία υψηλού επιπέδου. Για περίπου 20 χρόνια, αναβαθμίζεται και βελτιώνετε σε κάθε νέα του έκδοση. Το λογισμικό απαιτεί εξοικείωση, καθώς και αρκετές ικανότητες. Τα αποτελέσματα που προσφέρει είναι εξαιρετικά.

Εάν λοιπόν, έχετε αρκετό χρόνο ή ενδιαφέρεστε για ένα δωρεάν advanced προγραμμα επεξεργασίας εικόνας, το Gimp είναι μια σπουδαία ελεύθερη εφαρμογή.

Συντάκτης του άρθρου: Ευθύμης Μαυρομάτης