Σταύρος Θεοδωράκης: «Με 3% και 5% πας σπίτι σου»

0
ΔΗΛΑΔΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Την εκτίμηση ότι το Ποτάμι θα συγκεντρώσει διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές εξέφρασε μέσα από τη πρωινή εκπομπή του Mega ο Σταύρος Θεοδωράκης...


Ο επικεφαλής του Ποταμιού πρόσθεσε ότι σε περίπτωση που το εκλογικό αποτέλεσμα δεν είναι το αναμενόμενο θα αποχωρήσει από τον πολιτικό στίβο.

«Με 3% και 5% πας σπίτι σου», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτήν τη στιγμή δεν έχουμε χρόνο να χτίσουμε κάποιες λύσεις για μετά από 10 χρόνια. Οι αλλαγές πρέπει να γίνουν τώρα δεν έχουμε χρόνο να περιμένουμε τη δεύτερη πολιτική παρουσία του Θεοδωράκη», εξήγησε.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής του Ποταμιού, αν το κόμμα λάβει μικρό ποσοστό ψήφων στις ευρωεκλογές, ο κόσμος θα πει «αυτό που κάνεις δεν έχει ενδιαφέρον».

«Δεν πάω για μητροπολίτης, πάω για πολιτικός»

Κληθείς να σχολιάσει τη θέση του συγγραφέα Νίκου Δήμου ότι το Άγιο Φως είναι ειδωλολατρικό σύμβολο, είπε: «Δεν πάω για μητροπολίτης, πάω για πολιτικός» και πρόσθεσε ότι «Δεν θα πρέπει να καπηλευόμαστε τη θρησκευτική πίστη και τις γονυπετείες κάποιων πολιτικών δεν θα τις ακολουθήσουμε».

Εξήγησε επίσης ότι ο Νίκος Δήμου δεν είναι στέλεχος του κόμματος και πως με ευθύτητα και τόλμη είπε: «Έχω προσωπικές απόψεις και θα συνεχίσω να έχω».

Σε άρθρο του στο Protagon ο κ. Δήμου γράφει τα εξής:

«Όσο πλησιάζει το Πάσχα και σκέπτομαι πως πάλι θα ξοδέψουμε χρήματα για να φέρουμε το (δήθεν) Άγιο Φως και να το υποδεχθούμε με τιμές αρχηγού κράτους, γίνομαι εμμανής αντικληρικός. Και υποθέτω πως το ίδιο θα γινόταν και ο Ιησούς, που από ότι ξέρουμε, δεν πίστευε σε ειδωλολατρικά σύμβολα –και μάλλον θα μοίραζε τα χρήματα στους φτωχούς».
toparakseno.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)