«Καλωσήρθαμε στην κόλαση» λέει ο νέος πρωθυπουργός

2
«Είμαστε κυβέρνηση αυτόχειρων, βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής» είπε ο Αρσένι Γιατσένιουκ στο BBC. Αμέσως μετά την ανακήρυξη της μεταβατικής κυβέρνησης της Ουκρανίας, ο Αρσένι ….

Γιατσένιουκ, ο στενός συνεργάτης της Γιούλιας Τιμοσένκο που ανέλαβε την Πρωθυπουργία, έκανε δηλώσεις στον απεσταλμένο του  BBC. «Βρισκόμαστε στο χείλος της καταστροφής, αυτή είναι μια κυβένηση αυτόχειρων» είπε ο Γιατσένιουκ, αναγνωρίζοντας τη δυσκολία της κατάστασης. «Οπότε, καλωσήλθατε στην κόλαση», συμπλήρωσε, απευθυνόμενος ουσιαστικά στον εαυτό του.

«Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε από εκεί που η προηγούμενη κυβέρνηση και ο προηγούμενος πρωθυπουργός άφησαν την απόλυτη διαφθορά και ένα απελπιστικό οικονομικό χάλι», δήλωσε ο Γιατσένιουκ, που κατέληξε πως η αποστολή της νέας κυβέρνησης είναι να «σταθεροποιήσει» τη χώρα.

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. Η αγωνία και ο φόβος έχουν κυριεύσει τους πάνω από 100.000 ομογενείς που ζουν μόνιμα στην Ουκρανία, καθώς η νεοναζιστική οργάνωση «Δεξιός Τομέας» έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στα δραματικά γεγονότα που βιώνει η χώρα.

    Ενδεικτικά της κατάστασης που έχει διαμορφωθεί είναι τα προωθούμενα ακροδεξιά μέτρα, όπως η κατάργηση της αναγνώρισης μειονοτικών γλωσσών (ρώσικα, ρουμάνικα, ουγγρικά και ελληνικά), η απαγόρευση του Κομμουνιστικού Κόμματος και η αποποινικοποίηση της ναζιστικής προπαγάνδας.
    Η Ελληνικη προεδρια της ΕΕ μουγκα μεγαλη μουγκα για τους εκει Ελληνες τετοια προστυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα πουλημένα τομάρια πρόδωσαν 10 εκ. Έλληνες θα σκεφθούν 150.000 ομογενείς που πριν από λίγα χρόνια δεν "υπήρχαν",εκλογές έρχονται στο χέρι μας είναι να τους ρίξουμε στον καιάδα της ανυπαρξίας, όχι όμως της ατιμωρησίας θα πληρώσουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου