ΒΟΜΒΑ Χατζηνικολάου: Πάμε για ....

6
«Λες να το δούμε κι αυτό;», τον ρώτησε η Μάρα....

«Τα  έχουμε δει όλα, γιατί να μην το δούμε κι αυτό», απάντησε ο Χατζηνικολάου, ο οποίος από την ανάγνωση του κειμένου της προγραμματικής συμφωνίας Σαμαρά - Βενιζέλου έβγαλε το συμπέρασμα, πως Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, ‘γίναν ένα.

Κατά τον Χατζηνικολάου, μάλλον πάμε σε εκλογές με «Πασοκονεοδημοκρατία». Υπογράμμισε μάλιστα, πως σ’ αυτήν τη συμφωνία μεταξύ Σαμαρά και Βενιζέλου, φαίνεται πως το ΠΑΣΟΚ κάνει ένα κλικ δεξιότερα και συγκλίνει προς τη ΝΔ.

Κανονική συνιστώσα, όπως κατάντησε το κόμμα του Ανδρέα Παπανδρέου, ο εξουσιομανής και μοιραίος άνθρωπος για το ΠΑΣΟΚ, Βενιζέλος… 

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. κόψε φάτσες..βγάλε συμπέρασμα.

    Για κρετίνους μόνο πια, η χρήση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ,ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,ΠΟΥ ΤΟ ΕΖΗΣΕ.ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ Ο ΧΟΝΤΡΟΣ,ΤΟ ΧΑΝΤΑΚΩΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ ΔΗΛΑΔΗ,ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟ 'ΧΕΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΑΝΤΑΚΩΣΕΙ,Ο ΓΑΠΑΡΟΣ,ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ,ΕΧΕΙ ΛΟΓΩ ΛΙΠΟΥΣ ΠΟΛΥ ΧΩΡΟΟΟΟΟ!!! ΕΚΕΙ ΧΩΡΑΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ,ΤΑ ΧΕΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΤΟΥ ΨΥΧΗ.ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέτοια να λέγονται και αν δούμε την ΧΑ με ποσοστά που ούτε τα φανταζόμαστε , μετά θα αναρωτιόμαστε τι έφταιξε.

    Με τι στοιχεία λέει αυτά ο Χατζηνικολάου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τη Δευτέρα ο Πάνος Καμμένος θα είναι καλεσμένος στον enikos του Νίκου Χατζηνικολάου και ενώ τα στοιχήματα δίνουν και παίρνουν για το πότε θα αποχωρήσει από την εκπομπή, αποδεικνύεται ότι οι λάτρεις του έχουν αρχίσει να οργανώνονται ώστε να του κάνουν κερκίδα και...αντικειμενικές ερωτήσεις του στύλ "πες μας πόσο τεράστιος είσαι" ή "γιατί δε σ' αφήνουν να σώσεις την Ελλάδα, την Ευρώπη και όλο τον πλανήτη"

    Δείτε τι γράφουν στο twitter
    https://twitter.com/Antilogosblog


    ΥΓ. Να θυμίσουμε ότι τα ΣΥΡΙΖκια κλαίγονταν επειδή τους έκαναν 1-2 ερωτήσεις τηλεθεατές άλλων κομμάτων και την περασμένη Δευτέρα στον Άδωνι ότι κάποιος πήγε να μιλήσει θετικά για τα γενόσημα ο Χατζηνικολάου του πήρε το μικρόφωνο... ενώ ο Άδωνις μοίρασε φάπες σε όλους τους συνδικαλΗστές του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα για εναν δημοσιογράφο που διαλαλούσε συνέχεια οτι ειναι αντικειμενικός ...φαντασου και να μην ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου