Το Ιράν απειλεί τον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σου

0
Το Ιράν απειλεί τον Ομπάμα: Αν επιτεθείς στη Συρία θα βιάσουμε την κόρη σουΣοκ προκαλεί η απειλή Ιρανός πρώην αξιωματούχου κατά του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι σε περίπτωση που οι ΗΠΑ επιτεθούν στη Συρία τότε θα υπάρξουν μαζικές απαγωγές Αμερικανών υπηκόων καθώς και θα βιαστεί και δολοφονηθεί μια από τις δύο κόρες του προέδρου Ομπάμα.

Οι πρωτοφανείς απειλές που εκτοξεύει το Ιράν...
κατά της Ουάσινγκτον, εν όψει της κρίσιμης ψηφοφορίας στο Κογκρέσο για τη συριακή κρίση έρχονται από τον Αλιρέζα Φοργκάνι, πρώην κυβερνήτης της νότιας επαρχίας του Ιράν, Kις και αναλυτής, με ειδίκευση σε θέματα στρατηγικής, στο επιτελείο του ανώτερου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «the Daily Caller», την οποία επικαλείται και η Daily Mail, o πρώην Ιρανός αξιωματούχος στέλνει το δικό του μήνυμα στην Ουάσινγκτον προειδοποιώντας:

«Ελπίζω ο Ομπάμα να είναι τόσο αγύριστο κεφάλι και να επιτεθεί στη Συρία και μετά θα δούμε τις απώλειες των αμερικανικών συμφερόντων (μέσω τρομοκρατικών επιθέσεων). Σε 21 ώρες μετά την επίθεση στη Συρία, θα απαχθεί ένα μέλος από την οικογένεια Αμερικανού υπουργού, πρέσβη και στρατιωτικού σε όλο τον κόσμο. Και 18 ώρες αργότερα, τα βίντεο με τον αποκεφαλισμό τους θα δοθούν στην δημοσιότητα», δήλωσε πριν λίγες ημέρες ο Φοργκάνι.

Υπενθυμίζεται πως ο επικεφαλής της ης επίλεκτης μονάδας των ιρανικών ενόπλων δυνάμεων, Γάσεμ Σολεϊμάνι, έχει υποστηρίξει πως το Ιράν θα υποστηρίξει «μέχρι τελικής πτώσεως» τη Συρία απέναντι σε ενδεχόμενο χτύπημα των ΗΠΑ.

παράλληλα σύμφωνα με την «Wall Street Journal , Aμερικανοί αξιωματούχοι εκφράζουν φόβους ότι σε περίπτωση που η Ουάσινγκτον αναλάβει στρατιωτική δράση κατά Συρίας, η Χεζμπολάχ θα εξαπολύσει επίθεση εναντίον της αμερικανικής πρεσβείας στη Βαγδάτη.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)