Κάμερον σε Μέρκελ: Σήκω! Μου πήρες την θέση!

2
Και τι δεν έγινε στην Σύνοδο των G20 στην Αγία Πετρούπολη της Μόσχας. Ο Κάμερον μάλωσε με τον Πούτιν, ο Ομπάμα δεν τα βρήκε με τον Πούτιν και σε γενικές γραμμές το κλίμα δεν ήταν καλό. Αυτό όμως που έγινε μεταξύ του βρετανού πρωθυπουργού και της γερμανίδας καγκελαρίου Ανγκελα Μέρκελ, ήταν απίστευτο...
Το βράδυ της Πέμπτης, κατά την διάρκεια θεάματος που διοργάνωσε ο Πούτιν προς τιμήν των υψηλών προσκεκλημένων του, η Ανγκελα Μέρκελ είπε ότι κρύωνε, αφού ήταν σε ανοικτό χώρο και ο Πούτιν, ως ιππότης και καλός οικοδεσπότης, έσπευσε να της δώσει μια κουβέρτα.

Όμως σήμερα, δεύτερη ημέρα της Συνόδου ο βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον, ξέχασε όποιους τρόπους είχε και ανάγκασε την Μέρκελ να σηκωθεί από την καρέκλα του.
Το γεγονός απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός!



Τι έγινε ακριβώς; Ο Κάμερον είχε σηκωθεί από την θέση του, που ήταν δίπλα στον υπουργό Οικονομικών της Σαουδικής Αραβίας, Ιμπραήμ Αλ Ασάφ. Τότε βρήκε ευκαιρία η Μέρκελ και κάθισε για λίγο δίπλα στον σαουδάραβα υπουργό και έπιασαν την κουβέντα.

Ο Κάμερον επέστρεψε και μη θέλοντας να περιμένει όρθιος την χτύπησε στον ώμο, διέκοψε την κουβέντα που είχε η Μέρκελ και την ανάγκασε να σηκωθεί! 

Μάλλον γκάφα έκανα πάλι!

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια
  1. αντε Σαμαρακο να το κανεις και να πεσει ο ουρανος..οχι σαν και σενα καθε σφαλιαρα γυρνας το αλλο και της λες ..αυτη την φορα ποιο δυνατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου