Πάγκαλος: Η ΟΛΜΕ δεν θα έπρεπε να υπάρχει

8

Πάγκαλος: Η ΟΛΜΕ δεν θα έπρεπε να υπάρχει Τερατώδη χαρακτήρισε την ανοικτή επιστολή της ΟΛΜΕ ο Θόδωρος Πάγκαλος σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις υποστηρίζοντας ότι «μόνο γι' αυτόν το λόγο, θα έπρεπε να πάψει να υπάρχει η ομοσπονδία».

Μιλώντας στο Βήμα Fm ο Θόδωρος Πάγκαλος εξαπέλυσε κεραυνούς κατά της......
συνδικαλιστικής ηγεσίας των καθηγητών μέσης εκπαίδευσης:
«Αυτοί που υπερασπίζονται τη δημόσια παιδεία, υπερασπίζονται τα φροντιστήριά τους. Και τώρα θέλουν να χρησιμοποιήσουν τα παιδιά στους δρόμους» ανέφερε.
«Η επιστολή της ΟΛΜΕ λέει «βγείτε και πολεμήστε την κυβέρνηση, ή εμείς ή αυτοί». Κατά της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας! Ποιοι; Η Ρόζα, ο Τσίπρας και οι άλλοι. Ο Μπίστης, ο Φίλης – ξέρω κι εγώ πώς τους λένε αυτούς τους τυχάρπαστους που λένε «ή εμείς ή αυτοί» στον κόσμο και στα παιδιά λένε να βγουν στους δρόμους και να κάνουν εξέγερση», πρόσθεσε.
Για τη μη συμμετοχή του στο συνέδριο
«Ό,τι έχω να τους πω, το λέω δημοσίως, σε όλο τον κόσμο», δήλωσε ο κ. Πάγκαλος αναφερόμενος στους λόγους που δεν προσήλθε στο συμπόσιο του ΠΑΣΟΚ.
«Στα στελέχη του αποτυχημένου συγκροτήματος που έγινε από 44% κάτω από το 10%, μονοψήφιο, δεν έχω να πω κάτι. Δεν με ενδιαφέρει να το πω, ούτε σε ηγέτες που το έφτασαν εκεί και είναι ο Σημίτης, ο Γ. Παπανδρέου και ο Βενιζέλος», τόνισε.

Ας με διαγράψουν να ησυχάσω
«Τον μηχανισμό τους ενδιαφέρει να ελέγξουν και να διατηρήσουν, για να έχουν τα προνόμιά τους και ας με διαγράψουν επιτέλους, για να τελειώσει η αγωνία μου αν θα το κάνουν ή όχι», πρόσθσε ακόμη ο Θ. Πάγκαλος που αναφέρθηκε ακόμη σε μία πιθανή συνεργασία ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. στις ευρωεκλογές, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «στις ευρωεκλογές, που δεν είναι εθνικές εκλογές για να δώσουν βουλευτές, θα πρέπει αυτές οι δυνάμεις να κατέβουν μαζί. Δεν έχω αντίρρηση αν βάζετε σ' αυτή τη σκέψη ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. μαζί».

Στα πρόθυρα εμφυλίου
«Είμαστε σε μια περίοδο έντασης κοινωνικής, στα πρόθυρα εμφυλίου πολέμου. Και όταν λέω αυτό, δεν εννοώ γουναράδικα και φυσεκλίκια. Εννοώ εμφύλιο πόλεμο με παρέμβαση της πολιτικής στην οικονομία με τρόπο τέτοιο που καταστρέφει την οικονομία και δεν αφήνει τη χώρα να αναπτυχθεί», κατέληξε.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. χα,χα,χα,ωραίος και ακμαίος!πέστα βρωμόστομε!τι θέλουμε την ΟΛΜΕ και όλες τις άλλες μαλακίες;αφού έχουμε εσένα,δεν μας φτάνεις; τι άλλο θέλουμε οι αχάριστοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το πολιτικό πτώμα "ξετουμπάνιασε" και η βρώμα του σκέπασε τη χώρα, αέρα, αέρα να φύγει η χολέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μαζί τα φάγαμε θέλει και άλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγορασε κανα σαβανο με τσεπες πασοκικο λαμογιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανακοίνωση Αριστερών φοιτητών τροφίμων ψυχιατρείου:

    «Όσοι βρεθήκαμε στη σχολή τις τελευταίες μέρες είδαμε τους τοίχους της σχολής μας κενούς!
    Όλες οι αφίσες ξυλώθηκαν και οι τοίχοι βάφτηκαν λευκοί λες και είμαστε σε ψυχιατρείο.
    Η αλήθεια είναι ότι το περιμέναμε από μέρα σε μέρα μιάς και η έκφραση "καθαρό" πολυτεχνείο έχει αρχίσει να γίνεται καραμέλα σε προέδρους, πρυτάνεις μανατζεραίους του ΕΜΠ.
    Επίσης είναι αλήθεια ότι γνωρίζουμε ποιό είναι αυτό.
    Είναι το Πολυτεχνείο με τοίχους νοσοκομείου, απαλλαγμένο από κάθε έννοια πολιτικής δραστηρότητας εντός αυτού.
    Είναι το Πολυτεχνείο που θα υπάρχει σαν χώρος μόνο για παρακολούθηση, διάβασμα, εξετάσεις και ερευνητικά προγράμματα για εταιρείες ή τον στρατό.
    Είναι το Πολυτεχνείο για φοιτητές-ρομπότ που προετοιμάζονται να γίνουν όσο πιο παραγωγικοί γίνεται για τους αυριανούς εργοδότες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν βρωμησε απο τον ιδρωτα του καλοκαιριου το παχχυδερμο, δεν ιδρωσε για ολα αυτα τα ρονια που ετρωγε το γουρουνι, δεν ιδρωσε που επερνε την συνταξη της μανας του ο αισχρος...και μιλαει ακομα το πολιτικο πτωμα του αιωαν...αν τα γουρουνια μιλουσαν θα τον δεγραφαν σαν μελος..ειναι ντροπη για την αθρωπινη νοημοσινη και την ανθρωπινη υπαρξη η γουρουνησια μορφη του....βτρωμαει σαπιλα ο ανθρωπος απο μακρια...αλλα ειναι και πολυ αλητης γιατι εχει το θρασος ναμιλαει ενω ητανε 40 χρονια κυβερνηη και καταντησαν την χωρα σε αυτα τα χαλια΄΄ουστ γουρουνομορφε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κάτι τεράστιους μ@@@κες που ψηφίζαμε!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλα εσυ που ησουν κυριε παγκαλε γιατι τα λες αυτα τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου