Πάνω από 6.000 οι μόνιμοι στη Τούμπα

Πάνω από 6.000 οι μόνιμοι στη ΤούμπαΟ αριθμός των εισιτηρίων διαρκείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ξεπέρασε τις 6.000 και όπως συνηθίζει η "ασπρόμαυρη" ΠΑΕ, χάρισε...δώρα στον κάτοχο που συμπλήρωσε την έκτη χιλιάδα.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:
Την περασμένη Δευτέρα (8/7) έσπασε το φράγμα των 5.000 εισιτηρίων διαρκείας. Χρειάστηκε να περάσουν μόλις δύο ημέρες για να ξεπεραστεί και η επόμενη χιλιάδα φίλων του ΠΑΟΚ που εξασφάλισαν τη θέση τους στο γήπεδο της Τούμπας για την αγωνιστική περίοδο 2013-14.

Ο τυχερός φίλος του ΠΑΟΚ με το εισιτήριο διαρκείας Νο 6.000 είναι ο Νίκος Αλεξανδρίδης, ο οποίος παρακολουθεί ανελλιπώς τους αγώνες του Δικέφαλου τα τελευταία 12 χρόνια όντας κάτοχος εισιτηρίου διαρκείας. Το πρώτο του ματς στην Τούμπα ήταν το 1972, ενώ αγαπημένος του παίκτης είναι ο Εργκις Κάτσε και εφέτος στηρίζει πολλά στον τεχνικό του ΠΑΟΚ Χούουμπ Στέφενς, ενώ περιμένει να έχουν θετική εξέλιξη οι νεαροί Στέλιος Πόζογλου και Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Η πρώτη περίοδος διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ολοκληρώνεται σε δύο ημέρες, δηλαδή την Παρασκευή 12 Ιουλίου, με τους περσινούς κατόχους να έχουν το δικαίωμα ανανέωσης των ίδιων θέσεων, ενώ μέχρι και τις 30 Αυγούστου η διάθεση των καρτών της νέας περιόδου θα συνεχίζεται καθημερινά μέσω internet καθώς και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας τα οποία λειτουργούν με το εξής ωράριο:

Καθημερινά: 09.00 – 19.00

Σάββατο: 09.00 – 15.00

Κυριακή: κλειστά