εύλογο:

22



αμβλυωπία;
Ανθηροστόμου αν-οσίου






Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια
  1. Μετάφραση:
    Αμβλύωψ=Γκαβός

    κατά τα λοιπά, καλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ.ΟΙ ΙΔΙΟΙ Ή ΤΟ ΣΌΪ ΤΟΥΣ.ΟΜΕΡΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κουκούλωσαν την εσχάτη προδοσία του Γιωργάκη και το στικάκι μας μάρανε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αποθέωσαν τον Καραμανλή...Ξέσπασαν σε χειροκροτήματα μόλις είδαν τον πρώην πρωθυπουργό στον Βόλο

    Σε χειροκροτήματα ξέσπασε το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο για την κηδεία του Θανάση Νάκου στην εκκλησία του Αγ. Νικολάου του Βόλου μόλις είδε τον Κώστα Καραμανλή να προσέρχεται.

    Ο πρώην πρωθυπουργός ήταν πολιτικός και προσωπικός φίλος με τον εκλιπόντα και ήταν έντονα στενοχωρημένος από τον άδικο χαμό του πρώην αντιπροέδρου της Βουλής.

    parapolitika.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:43 για την εσχάτη προδοσία του Γιωργάκη αμφιβάλλω.Μέχρι εσχάτη μαλακία είναι ικανός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 7:48 Στους γκαβούς ο μονόφθαλμος βασιλεύει.Ακόμη και κουρασμένπος από γαστρικό φόρτο τυροπιτοφαγίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 7:56 Ο Κωστάκης έτρωγε μόνο τυρόπιτες αλλά και είπε ξεκάθαρα "λεφτά ΔΕΝ υπάρχουν".Βέβαια, ευθύνεται γιατί όσα περίσσεψαν από το μεγάλο φαγοπότι των πασόκων τα φάγανε κάτω από την μύτη του οι βατοπαοδιανοί και όχι μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 8:26 ΑΝ ΦΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΥΡΟΠΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΣΤΟΝ ΚΩΣΤΑΚΗ.ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΦΟΥΡΝΑΡΗΣ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ.ΠΕΛΑΤΗΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΑΡΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8:34 Καλλίτερα κουρασμένος τυροπιτοφάγος παρά ανθρωποφάγος Λιστάρχης της Λαγκάρντας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Πα$$όκ είναι εδώ ...σαπισμένο βρωμερό..
    Αλλά άμα το λένε $υριζα, είναι ..πεντακάθαρο...εεεε Λούκα Κατσέλη ;

    Σε νέα αντίφαση έπεσε κατά τη δεύτερη ημέρα κατάθεσης του στην Προανακριτική Επιτροπή, ο Κωνσταντίνος Μπίκας.

    Μία ημέρα μετά τη στροφή 180 μοιρών και την ομολογία του ότι τελικά είχε συζητήσει το θέμα της διαχείρισης της λίστας Λαγκάρντ με τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, σήμερα κατέθεσε πως το θέμα τον είχε απασχολήσει και σε διευρυμένη σύσκεψη υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο το φθινόπωρο του 2011, όταν η λίστα βρισκόταν ήδη στα χέρια του πρώην υπουργού Οικονομικών.

    Σύσκεψη που αντικείμενο είχε τις καταθέσεις Ελλήνων στην Ελβετία, και κατά την οποία ο μάρτυρας φέρεται να κατέθεσε πως αναφέρθηκε στην ανάγκη αξιοποίησης της.

    Θυμίζουμε πως ο κ. Μπίκας στην πρώτη του κατάθεση στην Προανακριτική Επιτροπή, στις 30 Ιανουαρίου του 2013, ήταν κάθετος!

    Είχε καταθέσει συγκεκριμένα: «Το 2011 έχει τελειώσει η ιστορία αυτή. Δεν υπάρχει λίστα Λαγκάρντ το 2011. Το έχω πει στον κ. Παπακωνσταντίνου ένα χρόνο πριν».

    Με άλλα λόγια η θέση του ήταν πως η μόνη του εμπλοκή ήταν το 2010, όταν είχε ενημερώσει τον τότε υπουργό Οικονομικών πως οι γαλλικές υπηρεσίες είπαν στην ΕΥΠ πως το Υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας έχει στα χέρια του τη λίστα Φαλτσιανί, αργότερα γνωστή ως λίστα Λαγκάνρτ.

    Οι συνεχείς αντιφάσεις του κ. Μπίκα, και νωρίτερα του και του κ. Διώτη, προβληματίζουν σφόδρα την Προανακριτική Επιτροπή, η οποία προγραμμάτισε για το βράδυ της Δευτέρας κατά αντιπαράσταση εξέταση των δύο μαρτύρων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ειναι ντροπη και αισχος για αυτον τον λαό. Οτι μας κανουν καλα μας κανουν το αξιζουμε και το ξερουν οτι ειμαστε μαλακες με πατεντα και ασυναγωνιστοι.

    Ειμαστε ενας γελοιος λαος που δεν εχει ορια απο την μια επευφημουν τον Καραμανλη και απο την αλλη αγκαλιαζουν και φιλανε τον ΓΑΠ.

    Μετα αναρωτιώμαστε γιατι ο Σοιμπλε και ο καθε Σοιμπλε κανει αυτα που κανει στην χωρα μας.
    Ειμαστε αξιοι της μοιρας μας ραγιαδες και λαμογια καταδοτες ρουφιανοι και κουκουλοφοροι ενας ξεφτιλισμενος λαος χωρις ιχνος αξιοπρπειας περηφανειας και παιδειας.
    Σε μια τελετη θλιψης ενος ανθρωπου που εφυγε απο την ζωή οι ηλιθιοι και σχιζοφρενεις αυτου του τοπου δωσανε παρων.
    Τιποτε τυχαιο σε αυτη την χωρα των μπασταρδεμενων Ελληνων γιατι σιγουρα πολλοι απο αυτους ειναι Ελληνες στα χαρτια και στα λεφτα που εχουν.

    ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ ΠΑΡΑΝΟΙΚΟΙ ΒΛΑΜΜΕΝΟΙ.

    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑΚΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Σαμαράς είναι ο συγχρονος ΙΑΝΟΣ.
    Ό άνθρωπος με τα δυο πρόσωπα πλημμυρισμένος στην ψευτια και την αναξιοπιστια του χειρότερη ακομα και απο αυτη του μεγαλύτερου απατεώνα.

    Αν αυτος ο ανθρωπος εκανε αυτοκριτικη για αυτα που έλεγε δυο χρονια πριν ερθει στην εξουσία με αυτα που σημερα κανει και ειχε επάνω του λιγο ανδρικο φιλοτιμο και τσίπα θα έπρεπε να εχει κανει χαρακίρι η στην πιο απλή περίπτωση να ειχε παραιτηθει και ξεκουμπιστει.
    Ασφαλώς και αστειευομαι δεν περιμενω απο αχυρανθρωπους τενεκεδες να εχουν μεσα τους εντοσθια ειναι παραγεμισμενοι άχυρο και πατσαβουρες όποτε λειπουν παντελώς συναισθηματα σαν αυτα που ανεφερα ανωτερω.
    Ενας πολιτικός που βασιζει την παραμονή του στην εξουσία βασιζόμενος σε ψεμματα και απατες υφαρπαγής ψηφου εχει περιορισμενο μελλον και ημερομηνία λήξης.
    Ο συγκεκριμένος "κύριος" ειναι προιον αναλλωσιμο που χρησιμοποιειται σε ειδικες περιπτωσεις που παντοτε φερουν πολιτική ανωμαλία. Αφου πραξει τα δέοντα τον ξαναενταφιαζουν στην ναφθαλινη και τον επαναφερουν όταν και αμα κριθει σκόπιμο.
    Το δυστύχημα όμως δεν ειναι μόνο αυτος για τον τόπο είναι και αυτοί που συνεχιζουν να ζουνε στο ψεμμα του και να τον υποστηριζουν και στην περίπτωση του φίλου του ΓΑΠ να τον επευφημουν και να τον αγκαλιάζουν. Εδω η κατασταση εχει αναγκη ψυχιατρικης παρακολουθησης για ολους αυτους που θεωρουν τους εαυτούς τους λογικούς συμπεριφερόμενοι ως βαρεια αρρωστοι παρανοικης σχιζοφρενειας.
    Οτιδήποτε λέει την μια μερα την επόμενη μερα διαψευδεται με τον χειρότερο τρόπο. Πχ τα περι αναπτυξης που αρχισε να παπαγαλίζει τελευταια συνοδευτηκε απο το κλείσιμο της mishelen και των τσιμέντων ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ (Πονεμενη ιστορία). Ειχε φερει και τον Ολαντ ο οποιος εξαφανιστηκε και αυτος (στα δυσκολα ολα τα λαμογια λουφαζουν) να μας "διαβεβαιώσει" ότι οι Γαλλικες εταιρείες επενδυουν στην Ελλαδα!!ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΦΥΓΗΣ ΤΩΝ!!!Ο ανθρωπος ήρθε σαν ντηλερ να μας πουλήσει καμια φρεγάτα με leasing σου λεει πεθαμενοι ειναι ότι παρουμε ας μας χρωστανε και βλέπουμε, να εχουμε να παιρνουμε ρε αδερφε και να παραμυθιαζουμε τους Γαλλους με εξαγωγες.
    Επι ενα μηνα τον Νοεμβριο και Δεκεμβριο διερυγνυε τα ιματια του για τα 34,5 δις της δόσης και τα λεφτα που θα πεφτανε στην αγορα συγκεκριμενοποίησε και το ποσο 7,5 δις!!!!αν τα ειδατε εσεις τα ειδαμε όλοι.
    Ο ανθρωπος αυτός έχει πνιγει μεσα στο ψεμμα του και ασφαλως δεν πιστευει αυτα που λεει πλεον ουτε και ο ιδιος.
    Για δε τον Στουρναρα τι να πει κανεις! εδω η επιστήμη σηκώνει χερια πόδια. Υπουργός χωρας που επεσε σε καταθλιψη γιατι τον "μάλωσε" ο Σοιμπλας ο μεντορας του ο πρωθυπουργος του!!!
    Πραγματικά ειμαστε για λυπηση σαν λαος γιατι πραγματικά δεν υπαρχει ελπίδα σε τιποτε, ο πολιτικός νανισμός που επληξε την χωρα θα κρατήσει πολύ και ασφαλώς δεν ειναι τυχαίο ηταν προσχεδιασμένο και εφαρμοζεται την καταλληλη στιγμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. ΕΜΜΟΝΙΚΕ Α Λ Η Τ Η 9,46 ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΜΙΣΟΣ.

    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 9.49

    ΩΡΑ ΓΙΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΜΟΥΝΟΣΚΥΛΟ ΠΑΛΙΟΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΞΕΠΑΤΩΜΕΝΕ.

    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΥΡΙ ΣΟΥ ΛΟΥΓΚΡΑ ΦΤΩΧΟΜΠΗΝΕ ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ.

    βΡΙΖΕΙΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΚΑΘΑΡΜΑ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥΣΤΑΡΙΟ ΔΕΞΙΑ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΥΣΤΡΟΝΙΑ ΕΙΣΤΕ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΚΩΛΟΧΑΝΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο 9,49 είναι κλασσικό παράδειγμα παρανοικης σχιζοφρένειας.

    Το μονο που ξερει να κάνει ειναι να βριζει και να βγαζει αναρθρες κραυγές. Τι μπορεί λοιπόν να περιμένει από τετοιου ειδους ανθρωποειδη που η μονη τους διαφορα από τα ζώα ειναι οτι κατουράει όρθιος.

    Πάντως ευτυχως που υπαρχουν κατι τετοιοι για να καταλαβαίνει αυτος που ακόμα νοιωθει εγκλωβισμενος σε δισταγμους και αναστολές ποιοι ψηφισαν αυτες της κοπριες της κυβερνησης.

    Χωρις να το γνωριζει γιατι ειναι βλαμμενος γελοίος και ηλίθιος προσφέρει μεγάλη υπηρεσία στο να ξεκουμπιστεί μια ωρα αρχιτερα αυτο το τριοδιο των καρναβαλιων που μας κυβερνάει.

    Συνεχισε χαζοχαρουμενε αλλα να προσέχεις ακι την θεραπεία σου να παίρνεις στην ωρα σου τα χαπια και να ακους τον γιατρό χειροτερευεις! προσεξε το σε χαλαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελλας ελλας αντωνης σαμαρας υπομονη αδελφια απο τον σεπτεμβριο απογειωνομαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι κακές παρέες του Σταθάκη
    Δεν προσέχει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και θα τον κακοχαρακτηρίσουν

    Κακές παρέες φαίνεται οτι κάνει ο Γιώργος Σταθάκης του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος εθεάθη πριν λίγες ημέρες στο Κολωνάκι να συντρώει με τον...
    Γιάννο Παπαντωνίου...

    Καλά, δεν του έχουν πει οτι οι παρέες χαρακτηρίζουν κάποιον άνθρωπο; Ο ίδιος ο θυμόσοφος λαός μας έχει βγάλει το δείξε μου το φίλο σου να σου πω ποιος είσαι και σίγουρα ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν είναι και οκαλύτερος για να σε ταυτίσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΜΜΟΝΙΚΕ Α Λ Η Τ Η
    9,46 ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
    ΑΠΕΞΩ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΜΙΣΟΣ.

    ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΠΟΥΣΤΗ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ

    θα σαπίσεις απο το ΜΙΣΟΣ
    ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ

    Μ
    Π
    Α
    Σ
    Τ
    Α
    Ρ
    Δ
    Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: O ΜΗΛΙΟΣ ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΣΙΠΡΑ και ΚΑΜΜΕΝΟΥ...!!!

    ΣΤΑ ΠΡΟΘΥΡΑ ΤΟΥ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟΥ
    ή ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΗΣ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ... ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ.

    Μόνο στο φρενοκομείο γίνονται αυτά, από φρενοβλαβείς... εσχάτου βαθμού...!!!

    Ο Επικεφαλής της Οικονομικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μηλιός, καταφέρεται αγρίως και με σφοδρότητα εναντίον του Προέδρου των «Α.Ε.», Πάνου Καμμένου και ουσιαστικά έρχεται σε πλήρη αντιπαράθεση και κάθετη ρήξη με τις επιλογές του... ΠροέδρουΤσίπρα....!!!

    «Τα λέει στην νύφη γιά να τα ακούσει η πεθερά»...

    Πρόκειται περί καθολικής ρήξης και το ερώτημα είναι:
    Έχει τα κότσια ως Αρχηγός ο Τσιπράκος να τον διαγράψει αφού ο Μηλιός τον αμφισβητεί ευθέως ή θα καταπιεί την γλώσσα του.

    Τί Πρωθυπουργός να γίνει αυτό το τσίρκουλο και ποιά πολιτική να εφαρμόσει όταν τα στελέχη του καθημερινά τον «αδειάζουν», δεν τον υπολογίζουν καν, και ο καθένας έχει την δική πολιτική.;;;
    -----------------------------------
    Δέστε ξεφτίλα εδω http://www.youtube.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι κρίμα που οι άνθρωποι μαθαίνουν μόνο από τα λάθη τους. Και είναι πολύ κρίμα όταν αυτά τα παθήματα που γίνονται μαθήματα συμβαίνουν δίπλα μας, συμβαίνουν σε μας.

    Μέσα σε 10 μέρες είδαμε το «what if». Την εναλλακτική πραγματικότητα που κι εδώ στην Ελλάδα τόσο φλογερά μας προπαγάνδιζαν όλα αυτά τα χρόνια. Η Κύπρος αντίκρισε την άβυσσο μόνο με την ορατή προοπτική της άτακτης χρεοκοπίας, ούτε καν με την ίδια τη χρεοκοπία. Κλειστές τράπεζες, όριο ανάληψης στα ΑΤΜ 100 ευρώ, κλειστά βενζινάδικα, καταστήματα που πωλούν μόνο μετρητοίς, ελλείψεις σε φάρμακα και τρόφιμα. Ο λαϊκισμός στα λόγια είναι αήττητος. Υπόσχεται πάντα το τέλειο. Όταν φτάνει η ώρα της πραγματικότητας είναι πια αργά. Ακόμα κι αν αποφευχθεί η πλήρης κατάρρευση, η ζημιά έχει ήδη γίνει.

    Όταν χρεοκοπείς δεν υπάρχουν καλές λύσεις. Καλό είναι το μικρότερο κακό. Η χαρά, δηλαδή, του δημαγωγού. Πάντα μπορείς να κατηγορήσεις μια κακή λύση. Εκ του ασφαλούς. Τσάμπα είναι. Μόνο που δεν είναι πάντα. Γιατί η μακροχρόνια επικράτηση του τυχοδιωκτικού λαϊκισμού στο τέλος τυφλώνει τις κοινωνίες. Τα ηρωικά όχι, οι επαναστάτες των καφενείων και οι ριζοσπαστικές λύσεις των τηλεοπτικών παραθύρων διαμορφώνουν το κλίμα. Και οδηγούν στις αυτοκτονικές επιλογές.

    Έχουμε ήδη ξεχάσει ποιο ήταν το αρχικό σχέδιο διάσωσης. Μπροστά σε όσα συμβαίνουν κάθε μέρα, σε λίγο θα μας φαίνεται ιδανική λύση. Κι όμως, τότε κάποιοι πανηγύριζαν για την απόρριψή του. Μέχρι να δούμε το κόστος αυτής της απόρριψης, τις εναλλακτικές λύσεις. Τώρα, εκτεθειμένοι, γράφουν μελαγχολικές ελεγείες για «το γλυκόπικρο όχι της αυτοδιάθεσης». Δηλαδή, μας ακούσατε και καταστραφήκατε, αλλά μπορείτε να είστε περήφανοι, η καταστροφή ήταν δική σας απόφαση. Ο λαϊκισμός, ο τυχοδιωκτισμός του όλα ή τίποτα, ναυάγησε στην Κύπρο. Όλοι οι τσάμπα μάγκες που έβαζαν τα «πυρηνικά πάνω στο τραπέζι», που καταργούσαν, διέγραφαν, κήρυτταν ανεπιθύμητες τις τρόικες, έπαιζαν πόκερ με τραπουλόχαρτα τις χώρες. Μόνο που μάρκες ήταν οι άνθρωποi.
    Αν η ελλαδα κατερρεε το 2011, ολοι αυτοι οι ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΓΕΣ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΝ.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΑ ΑΠΕΦΥΓΑΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΟΠΩς ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΕΡΧΡΕΩΜΕΝΕς ΧΩΡΕς ΤΗς ΕΥΡΩΠΗΣ.
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΧΡΕΙΟΙ ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΝΟΥΝ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ.
    τωρα καμωνονται οτι ειναι υπερ του ΕΥΡΩ, ΑΚΟΜΑ ΚΙ' Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ.
    Ειναι να σε πιανει τρελλα. Τωρα ,στου κασιδη το κεφαλι, καταλαβαινουν τι σημαινει συναλλαγματικη ισοτιμια, και οτι την ισχυ ενος νομισματος δεν την καθοριζεις εσυ που το εκδιδεις,και επειδη ετσι σου γουσταρει.
    ΚΑΙ ΤΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ,ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ ,ΛΥΝΩΝΤΑΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΟΥΤΙΖΑΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΔΩ Ο ΑΓΑΠΗΤΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΚΑΙ ΠΑΡΩΤΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΓΚΙΣΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΡΑΤΗ ΔΕΞΙΑ
    Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΗΣ, ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΚΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 3,57

    Για την ταμπακιερα δεν λες τιποτε!

    Κατακρινεις συλληβδην όλους οσους δεν συμφωνουν με την αθλια συμπεριφορα των εταιρων μας δινωντας άφεση αμαρτιών στους εγκληματιες που μας εφεραν σε αυτο το σημειο και τους αναγορευεις και σωτήρες!!!

    Δηλαδη εισαι απο αυτο που λεμε σφαξε με αγα μου να αγασω.

    Δεν σου περισεψε ουτε μια πρόταση στο σχολιο σου να μας πεις ποιος και τι φταιει που η χωρα σημερα εινα βουτηγμενοι στον βουρκο.
    Τουναντιον μαλιστα το θεωρεις ως κατι αναποφευκτο η που επρεπε να συμβει για να αναγορευσεις τους εγκληματιες ως σωτηρες!
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ στην παραπληροφορηση θα πρπει να σε βαθμολογησουν με υψηλο βαθμο. Εχεις επιλεκτικα κριτηρια και δυο μετρα και σταθμα.

    Αυτα καποτε περνούσαν τωρα φιλε μου δεν περνανε και ξερεις γιατι πρωτον γιατι δεν ειμαστε ιθαγενεις δευτερον αυτα που ζουμε εχουν ξυπνησει πολλα απο αυτα που φροντιζαν με επιδεξιοτητα ολα αυτα τα χρονια να κοιμησουν τριτον δεν πασχουμε απο συνδρομο στοκχολμης όπως εσυ τεταρτον γιατι το ψεμμα και η παραπληροφορηση δεν μπορει να αντικαταστησει την αληθεια που καθημερινα ζουμε στην ζωη μας πεμπτον γιατι ειστε πολλοι λιγοι για να πεισετε με την πλανη σας.

    Ο φαρισαισμος και η υποκρισια συνδυαζομενη με το ψεμμα εχουν ξεπερασει καθε όριο.
    Δεν μπορει οι χασπηδες που τεμαχιζουν την Ελλαδα να ειναι αυτοι που θα κανουν εγχειρησεις επανασυγγόλησης.

    Καλο το ποιημα αλλα εχει πολλους δρακους και γνωστο φιναλε όποτε κατσε πεστο και δεστο μονος σου δημιουρφωνυας τους δικους σου ωευτικους και ανυπαρκτους αηρωες που στην ουσια ειναι ξεφτιλισμενα υποκειμενα και καθαρματα τιποτενιοι εξαγορασμενοι βρωμεροι και αθλιοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου