Κι όμως οι Απόκριες ήρθανε νωρίτερα

15


Θα αναλάβουν πλήρως την ευθύνη για ότι ακολουθήσει
Του Γιώργου Παναγιωτακόπουλου


Πιστεύαμε ότι μια διαδικασία σαν και αυτή του Συνεδρίου θα μπορούσε να είναι μια γιορτή της Δημοκρατικής Διαδικασίας. Δυστυχώς εξελίχθηκε σε γιορτή της παραποίησης και του πολιτικού master chef, όπου μαγειρεύονται τα πάντα…
Κάποιοι φόρεσαν την αποκριάτικη στολή των «μάγων», και εμφανίζουν ονόματα σε λίστες υποψηφίων, αλλά και την στολή των «θαυματοποιών» και ανακαλύπτουν υποψηφίους εκεί όπου δεν υπάρχουν καν…
οργανώσεις!
Είναι ντροπή , είναι κρίμα για το ΠΑΣΟΚ!
Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες θα καταγραφούν στην ιστορία σαν η μεγαλύτερη παρέμβαση στην ελεύθερη έκφραση των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ.
Λίστες υποψηφίων που στάλθηκαν από τις ΔΟΕΣ και τις ΝΟΕΣ  μετά το κλείσιμο της υποβολής υποψηφιοτήτων που έγινε σύμφωνα με την εγκύκλιο της ΕΚΑΠ στις 21/02/2013 επέστρεψαν σχεδόν όλες αλλαγμένες , με πρόσθετα φυτεμένα ονόματα υποψηφίων, προκειμένου να ελεγχθεί και να αλλοιωθεί η βούληση των μελών του ΠΑΣΟΚ.
Μια μικρή ομάδα ανθρώπων που υποτίθεται ότι ανέλαβε την ευθύνη να περιφρουρήσει τις δημοκρατικές διαδικασίες, ασχολήθηκε μόνο με το πως θα επιτευχθεί ένας κατευθυνόμενος οργανωτικός έλεγχος!
Αποδείχθηκαν όχι απλά κατώτεροι των περιστάσεων αλλά “μοιράιοι και άβουλοι αντάμα”!
Τραυμάτισαν και εξαφάνισαν την στοιχειώδη ηθική που οφείλει να υπηρετεί ένα δημοκρατικό κόμμα.
Είναι πρωτοφανής η έκταση και το μέγεθος των παρεμβάσεων και των αλλοιώσεων και αποτελούν ύβρη για την ιστορία του κινήματος.
Φυτευτοί υποψήφιοι ανάλογα με τις ανάγκες, άνθρωποι που κατοικούν αλλού και εμφανίζονται υποψήφιοι σε άλλους νομούς,  υποψηφιότητες του ιδίου ατόμου αλλού για τη Νεολαία και αλλού για το Συνέδριο κ.ο.κ.
Μέχρι αργά χθες το βράδυ, λίγες ώρες πριν από την έναρξη της ψηφοφορίας, δεν υπάρχουν πιστοποιημένα ψηφοδέλτια σε πολλές περιοχές γιατί δεν βγαίνει το μαγείρεμα!
Δεν υπάρχουν πιστοποιημένα ψηφοδέλτια ούτε για τη Νεολαία, το Συνέδριο της οποίας ξεκινά πιο νωρίς από εκείνο του κόμματος!
Φαίνεται ότι και εδώ δεν βγαίνουν τα κουκιά.
Δεν έχουν πιστοποιηθεί ούτε οι σύνεδροι που εκλέχτηκαν από τον Απόδημο ήδη από τις 17 του μήνα!
Φαίνεται ότι δεν είναι «αρεστοί»!
Είναι αλήθεια τόσο μεγάλη η «φαγούρα» όσων ανέλαβαν να ευτελίσουν κάθε έννοια δημοκρατικής διαδικασίας, για να ελέγξουν το Συνέδριο ενός κόμματος που απαξιώνεται καθημερινά;



Αυτό είναι το πολιτικό ζητούμενο;
Θέλουν περισσότερους χειροκροτητές;
Θέλουν συνέδρους φαντάσματα; Να τους κάνουν τι;
Να τους χρησιμοποιήσουν την επόμενη ημέρα που;
Πόσο λίγοι, μικροί και ανιστόρητοι είναι!
Αυτή η μικρή ομάδα των «μαγείρων» που έκαψε την προοπτική του Συνεδρίου και οδηγεί σε μια πολιτική παρωδία θα εισπράξει τους καρπούς αυτής της αθλιότητας.
Να τους χαίρονται όσοι τους εμπιστεύτηκαν.
Να τους τιμούν όσοι τους υπηρέτησαν.
Οι μάσκες έπεσαν.
Η αθλιότητα αποκαλύφθηκε.
Αναλαμβάνουν πλήρως την ευθύνη για ότι θα ακολουθήσει.
Εμείς καλούμε τις συντρόφισσες και τους συντρόφους να δώσουν την πολιτική τους μάχη, με την εκλογή των αντιπροσώπων που μπορούν να συμβάλλουν στην αλλαγή της πορείας του ΠΑΣΟΚ.
Απέναντι σε μάγειρες, διορισμένες ΕΚΑΠ και μεθοδεύσεις στεκόμαστε με τις απόψεις μας, τις ιδέες μας και τις αρχές μας.
Δίνουμε τη μάχη για την αναγέννηση της παράταξης.

Δημοσίευση σχολίου

15Σχόλια
  1. Ουστ βρωμιάρη, ανθρωποειδές του παρελθόντος, στην φυλακή επρεπε να βρισκεσαι πασοκοτσογλαναρία του 80.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αι σιχτιρ πασοκοχαβούζα, κωλόγρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΔΥΑΣ ΕΙΝΑΙ ΞΕΣΚΙΣΜΕΝΟΣ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΦΟΡΑΝΕ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΠΟΥ ΞΕΣΚΙΖΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άντε και καλά σαράντα , ρετάλια. Δώστε ραντεβού στις φυλακές. Εκεί θα βρεθείτε όλοι κωλοπασόκια. Από κοντά και τα άλλα μνημονιακά κόμματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ‘Δίνουμε τη μάχη για την αναγέννηση της παράταξης’

    Ναι παλιοκοπριτη, για να την κάνεις όπως ήταν πριν ηλίθιε εγκληματία.

    Να εξαφανιστείτε και οι δυο, απατεώνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. EYXH ΓΙΑ ΤΗ ΝΟΥΔΟΥ:

    EΜΠΡΟΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ ΤΟ ΠΑ$$ΟΚ !

    Εκει στο 4% αλητες !

    ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΜΕ, ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο θα αυτοαποκαλούμαστε Γραικοί και λέμε την Μεγίστη, Καστελόριζο, καλά θα κάνουν να μα ς τα πάρουν όλα, είμαστε ανάξιοι

    ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΥΛΟ ΥΠ.ΕΞ ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΤΟΝ ΛΕΣΧΟΒΙΟ

    ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η "GREECE", ΩΡΕ;

    ΠΟΙ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ", ΩΡΕ;

    ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΒΓΑΖΕΣ ΛΟΓΟ, ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ;

    ΠΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΩΡΕ "ΓΡΑΙΚΕ" ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανακοίνωση – Καταγγελία της Αριστερής Πρωτοβουλίας ΠΑ$$ΟΚ
    ..Έχουν φρικάρει οι ελεγκτές.
    - Διορισμοί με πλαστά πτυχία, υπάλληλοι εντελώς εξαφανισμένοι, ακόμη και καταδικασμένοι για ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ.!
    - Όργιο ανομίας στο Δημόσιο!
    - Υπάλληλοι διορίζονταν σε θέσεις καταβάλλοντας πλαστά πτυχία και μεταπτυχιακά
    - Υπάλληλοι "φαντάσματα" που δεν πάταγαν ποτέ στα γραφεία τους

    Συγκλονιστικά παραδείγματα από τους ελέγχους του Σώματος Επιθεωρητών - Εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 7.000 απομακρύνσεις υπαλλήλων από το Δημόσιο.
    Στη "φάκα" πιάστηκαν ήδη πολλά τρωκτικά του Δημοσίου αφού σύμφωνα με την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ η επιχείρηση «Καθαρά Χέρια» ξεκίνησε ήδη και τα ευρήματα είναι αποκαλυπτικά!
    Από τους ελέγχους που έγιναν τις τελευταίες ημέρες από το "Σώμα των Αδιάφθορων", όπως πολλοί αποκαλούν το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, έχουν εντοπιστεί υπάλληλοι που κατέλαβαν θέσεις με πλαστά πτυχία, υπαλληλοι που έχουν καταδικαστεί για κακουργηματικές πράξεις και παραμένουν στα γραφεία τους, ακόμη και υπάλληλοι "εξαφανισμένοι" από τις υπηρεσίες τους για καιρό αφού δεν υπάρχει κανένας έλεγχος!
    Σχετικά με τα πλαστά πτυχία, τα ευρήματα είναι πραγματικά συγκλονιστικά μιας και δεν πρόκειται για μία ή δύο περιπτώσεις αλλά για σωρεία υποθέσεων.
    - Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η διευθύντρια σχολείου Στερεάς Ελλάδος που είχε καταθέσει πλαστό πτυχίο Οικονομικών Επιστημών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών αλλά και πλαστό μεταπτυχιακό προκειμένου για να καταλάβει τη θέση.
    -Παρομοίως, υπάλληλος εξωτερικής φρούρησης στις φυλακές είχε καταθέσει πλαστό απολυτήριο Λυκείου και μάλιστα με βαθμό 18. Εντύπωση προκαλούν οι περιπτώσεις υπαλλήλων που δε γνωρίζουν γρυ αγγλικά σε θέσεις "ξενόγλωσσες"...

    Ας είναι καλά τα πλαστά πτυχία γλωσσομάθειας!
    Αντίστοιχα βέβαια και για ηλεκτρονικούς υπολογιστές!

    Οι επιτόπιοι έλεγχοι σε δημόσιες υπηρεσίες έβγαλαν κι άλλα λαβράκια!
    Ειδικότερα, οι επιθεωρητές του Σώματος Ελεγκτών σε αιφνιδιαστικούς ελέγχους που έκαναν βρήκαν άδεια πολλά γραφεία... αφού οι υπάλληλοι μη έχοντας οποιοδήποτε έλεγχο θεωρούσαν ότι μπορούν να πηγαίνουν στη δουλειά όποτε και αν φυσικά ήθελαν!
    Οι κοπανες όμως είχαν και άλλη μορφή και μάλιστα "νόμιμη" με τη χορήγηση αδειών, πράγμα πολύ συνηθισμένο όπως αποκαλύπτεται για τους εκπαιδευτικούς. Υπάρχουν εκτιμήσεις ότι βάσει των ευρημάτων των ελέγχων θα απομακρυνθούν από το Δημόσιο περίπου 7.000 υπάλληλοι.

    - Πρόκειται για τους επίορκους και τους κοπανατζήδες που ψάχνει η κυβέρνηση για τις στοχευμένες αποχωρήσεις από το Δημόσιο που αποτελεί δέσμευση της χώρας στο πλαίσιο των 25.000 διαθεσιμοτήτων που πρέπει να γίνουν μέσα στο 2013...χαχαχα...χιχιχιχ..χοχο..χεχε
    χέσε μέσα
    η 13Η Συνιστώσα ΠΑ$$ΟΚ-$ΥΡΙΖΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ψήφιζαν και οι ΠΑΣΟΚοι σήμερα... παντός εθνικότητας.

    Πολύ μεγάλη ικανοποίηση για τη συμμετοχή στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων εκφράζει η Ιπποκράτους.

    Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμοδίων, μάλιστα, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία, ενώ ήδη κάνουν λόγο ότι ο αριθμός των ψηφισάντων θα ξεπεράσει τις 70.000 έναντι 45.000 που ήταν ο πήχυς των προσδοκιών.
    Αν οι αριθμοί επιβεβαιωθούν, το ΠΑΣΟΚ οδεύει σε ένα Συνέδριο των 5.000 έως 6.000 αντιπροσώπων.

    Ευ. Βενιζέλος: Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει και αλλάζει

    Την ικανοποίηση του για τη συμμετοχή που υπήρχε στην ψηφοφορία για την εκλογή αντιπροσώπων εξέφρασε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε δηλώσεις του στα γραφεία του κόμματος.
    «Ευχαριστώ από καρδιάς και συγχαίρω τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης που με τη δυναμική, μαζική συμμετοχή τους σήμερα έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει, αλλάζει,μετασχηματίζεται, αγωνίζεται για τη χώρα και τους πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Το Συνέδριό μας που οργανώνεται πια με τους καλύτερους οιωνούς, είναι ένα εθνικό πολιτικό γεγονός. Και καλούμε όλη την κοινωνία να συζητήσει μαζί μας, να προσέξει ξανά αυτά που λέμε. Γιατί ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε κλείσει τα αυτιά της στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ευθύνες –και έχουμε ευθύνες, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο μας καταλόγισε ο ελληνικός λαός. Γι' αυτό και σήμερα ξαναβρίσκουμε το νήμα της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Άρχισε η διάλυση της Χρυσής Αυγής...
    Τούς πήραν χαμπάρι -- ως συνήθως συμβαίνει-- πρώτα οι δικοί τους...!!
    Ένας--ένας καταλαβαίνουν το συρφετό των αστείων καί γραφικών πού συγκροτούν την Κ.Ο. της Χ.Α. καί στο ιερό όνομα της Πατρίδος εμπορεύονται και καπηλεύονται τις αγωνίες και τούς πόθους τού λαού μας... «γιά να κάνουν καριέρες στα Αθηναϊκά σαλόνια»...!!!

    Έτσι ο πρώτος σε σταυρούς στο Ν. Ιωαννίνων υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις περσινές διπλές εκλογές, ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με το ακροδεξιό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με επιστολή-κόλαφο που έστειλε στο:
    http://epirusgate.blogspot.gr/2013/02/blog-post_22.html
    *****************
    Η ΕΠΙΣΤΟΛΉ του Ιάσονα Μπίμπου:
    *****************
    «Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς εθνικιστές πατριώτες του Νομού Ιωαννίνων ότι ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Έλληνας εθνικιστής στην Ήπειρο στις τελευταίες διπλές εθνικές εκλογές, πλέον δεν έχω καμία σχέση με το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή των Αθηνών.
    *****************
    Πατριωτισμός είναι να προσφέρεις στην μητέρα παρτίδα και όχι με το πρόσχημα του πατριωτισμού να χτίζεις, με τις πλάτες του λαού, πολιτικές καριέρες στα αθηναϊκά σαλόνια και να θες έτσι να διαλαλείς οτι θα ελευθερώσεις την βόρειο 'Ηπειρο.
    *****************
    Ας γνωρίζουν οι συναγωνιστές που με στήριξαν οτι ο εθνικοπατριωτικός αγώνας που κάνουμε εδώ και χρόνια θα συνεχιστεί.
    *****************
    Κανένα πολιτικό κόμμα δεν είναι υπεράνω της πατρίδας και κυρίως υπεράνω των γηγενών πατριωτών δυνάμεων.
    *****************
    Επειδή ίσως θα τολμήσουν να διαδώσουν ψεύδη για το πρόσωπο μου μερίδα νεοφώτιστων ψευτό-εθνικιστών, οι γιαννιώτες συναγωνιστές θα γνωρίζουν σίγουρα οτι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όλοι αυτοί ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια στα σπιτάκια τους και σήμερα μας παρουσιάζονται ως πατριωτική και εθνικιστική ελίτ, φυσικά πάλι μέσα απ το σπίτι τους ή εξ αποστάσεως ορμώμενοι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ 10:51 μ.μ., ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΧΡΥΣΑΒΓΙΤΗΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΕ Η ΑΝΤΖΕΛΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βλεπω Πασοκ να ξανασυσπειρωνεται, και τα ΣΟΥΡΓΕΛΑ ( ΣΥΡΙΖΟΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ+ ΑΝ.ΕΛΛ), ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΝΟΥΝ. ΣΤΑ ΠΡΟ ΔΙΕΤΙΑΣ ΠΟΣΟΣΤΑ.
    Ο μεν συριζα λιγο πιο πανω απο το 4.5%, ο δε ΧΑΡΟ-ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΤΟ 0%-1%.
    Εδω που τα λεμε, καλυτερα να ΟΔΗΓΑΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ, ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΝΟΗΜΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΑΡΑΚΟΣ, ΠΑΡΑ Δυο Μπαρουφολογοι=(τσιπρας+ καμενος)
    Γιατι το καραβι που ειναι ετοιμο για βουλιαγμα, ΔΕΝ ΤΗ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ με καπετανιους τους (δυο αταιριαστους)
    Σε μια τετοια περιπτωση, κινδυνευουμε να παθουμε οτι και το 1922.
    Και τοτε ο λαος νομιζε οτι θα φθασει στην ΚΟΚΚΙΝΗ ΜΗΛΙΑ, ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ οι ελληνες ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΑΓΓΛΟΥΣ ,ΓΑΛΛΟΥΣ κ.λ.π. Και αντι να παρουμε την ΑΓΚΥΡΑ, χασαμε την Σμυρνη , και ολη τη ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ.
    ΧΕΡΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ , ΣΚΥΒΕΙς ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΑς, διαφορετικα σεφαγε η μαρμαγκα. ( οπως εφαγε τον ΜΙΛΟΣΕΒΙΤΣ, ΤΟΝ ΣΑΝΤΑΜ ΧΟΥΣΕΙΝ, ΤΟΝ ΜΠΕΝ ΑΛΙ- ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργο σ' έχω ρωτήσει επανειλημμένα. Ποιους έλεγες ότι έφαγαν τα λεφτά του κοσμάκη στο ΧΑΑ από τις 10 οικογένειες στό ΠΑΣΟΚ και ο Απόστολος σ' έβαλε να ανακατασκευάσεις την επομένη ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου