H χθεσινοβραδινή φωτογραφία της Αθήνας που σοκάρει

6
Η Αθήνα θολή λόγω των καπνών από τα τζάκια αποτυπώνεται σε αυτή τη φωτογραφία που κάνει τον γύρο των social media προκαλώντας σχόλια για την οικονομική κατάσταση των Αθηναίων...
Η φωτογραφία αναπαράγεται σε όλο και περισσότερα προφίλ στο facebook με την εξής σημείωση του Γιάννη Λάριου (Υianni Larios) που ανήρτησε πρώτος τη φωτογραφία: «Η Αθήνα της ντροπής. Σημερινή φωτογραφία, πριν λίγο. Η χωρίς κανένα σχεδιασμό, μανδαρινικής εμπνεύσεως παράλογη αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης φέρνει το 1/4 σε φορολογικά έσοδα και κάνει την Αθήνα θάλαμο αιθάλης. Ένα πείραμα ηλιθίων, σε βάρος της υγείας όλων μας. Μοιραστείτε το.»



Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Το νεφος που υπηρχε και υπαρχει εδω και δεκαετιες πανω απο τον αττικό ουρανο το ξεχάσατε ;

    Εκεινο περιεχει κατα πολυ πιο βλαβερα συστατικα ,προιοντα απο την καυση των πετρελαιοειδων γενικα ,προιοντα απο χημικες ενωσεις λειτουργειας των βιομηχανιων κ.α.π. ,αλλα εκεινα εχουν φορο 50% και προφανως δεν τα βλεπουν καλα αυτοι που ανησύχησαν απο τους καπνους των καυσοξυλων ,ενα προιον που χρησιμοποιει για θερμανση ο ανθρωπος απο την πρωτόγονη κατασταση του .

    Καπνος απο ξυλαρακια ειναι μαγκακια ,αλλα φαινεται οτι εχουν παρει μεγα μεριδιο απο την αντικατασταση τους απο το πετρελαιο σε φραγκα και ξαφνικα αρχισαν να θορυβούνται οι τσεπες για την υγεια
    τους .

    Εδω δεν εχουν παθει τιποτε απολυτως κατοικοι περιοχων οπου υπαρχουν μοναδες τησ ΔΕΗ με καυση λιγνητη που εκτος των γνωστων που εκπεμπουν ,εκπεμπουν και υψηλα ποσοστα CO2 .


    Ρε πειτε το πιο κομψα γιατι σας πηρανε στο ψιλο ολοι .
    Να σας το πω λιγο διαφορετικα να γελασουμε ακομη περισσοτερο;
    Στην θεση αυτου του νεφους που λογω της ιδιοσυστασης του ειναι ορατο και το εκμεταλλεύονται καποιοι αρκουντως ,τα ιδια σπιται έκαιγαν πετρελαιο του οποιου ο καπνος δεν ειναι ορατος .

    Για πειτε ρε μαστορια το αποτελεσμα της καυσης ποιου εκ των δυο ειναι πιο ρυπογονο;

    Ετσι για να γελασουμε λιγακι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΙΜΕΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ "ΜΥΑΛΟ" (ΕΧΟΥΝ ΑΡΑΓΕ?) ΤΩΝ ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ LORD JACOB ROTHSCHILD ?
    ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΧΤΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.07 = Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλείται ο αρμόδιος υπουργός να περάσει σε πράξη νομοθετικού περιεχομένου, νόμο, ο οποίος να προβλέπει την απευθείας εκτέλεση όσων δεν έχουν λεφτά να αγοράσουν το πάμφθηνο πετρέλαιο το οποίο δεν μολύνει καθόλου.
    Οικολόγος γερμανοτσολιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 27 Δεκεμβρίου 2012 7:30 μ.μ.

    Ετσι μπραβο
    Αυτη την αντιμετώπιση θελουν.
    Γιουχαρισμα μεχρι σκασμού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιός ανάβει τζάκι στις 7 το πρωι?
    Ομίχλη ειναι. Το πρωί οι δρόμοι ηταν
    μούσκεμα απ την υγρασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου