Ανθηροστόμου αν-οσίου

12


αυτόνομη θέρμανση



Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια
  1. Συνταξιουχοι, τα μαθατε τα νεα;
    Απο τον Ιανουαριο του '13 τη συνταξη θα την περνετε ΟΧΙ στις 22 του μηνος αλλα καθε ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.
    Ο Σαμαραντωνης θελει με αυτον τον τροπο να σας φαει μηνιατικα δια του κολπου της μεταθεσης ημερομηνιας πληρωμης, κολπο δοκισμασμενο που το εφαρμοσε στα ΑΜΕΑ:
    Τους εχει φαει ηδη απο ενα ΔΙΜΗΝΟ και παει αισιως για το τριτο !!!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΑΛΑΚΑΝΤΩΝΗ, ΑΞΙΟ ΣΚΥΛΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά η Αργεντινή είναι παράδειγμα προς μίμηση ή παράδειγμα προς αποφυγή;

    Προφανώς, ούτε ο ίδιος γνωρίζει, αλλά ούτε πρέπει να έγινε και σοφότερος από τα… μαθήματα που έλαβε κατά τη συνάντησή του με τον υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της Αργεντινής Κάρλος Τομάδα, που θεωρείται και ο «αρχιτέκτονας» της πολιτικής ανάκαμψης της οικονομίας στη χώρα.

    Στη συνάντηση αυτή, που όπως μας ενημέρωσαν κράτησε πάνω από μία ώρα, ο κ. Τομάδα ανέλυσε στον κ. Τσίπρα, «με συγκεκριμένα στοιχεία και παραδείγματα, το πώς η πολιτική που εφαρμόστηκε με βάση το δίπτυχο 'δημιουργία θέσεων εργασίας - μείωση της ύφεσης μέσω μέτρων που ενισχύουν την εσωτερική αγορά' οδήγησε στη βελτίωση των δεικτών της οικονομίας της χώρας».

    Την ίδια ώρα, έξω στους δρόμους επικρατούσε το χάος – αποτέλεσμα προφανώς όλων όσων ανέλυε ο Τομάδα.

    Από την πλευρά του, ο κ. Τσίπρας δήλωσε: «Αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον από την εμπειρία της Αργεντινής - με τις ομοιότητες αλλά και τις μεγάλες διαφορές από την περίπτωση της Ελλάδας - είναι να δούμε τι πρέπει να κάνουμε προκειμένου να αποφύγουμε τη δραματική εμπειρία της χρεοκοπίας, στην οποία οδήγησε τη χώρα η κυβέρνηση που ήταν προσκολλημένη στις συνταγές της λιτότητας και στις επιλογές του ΔΝΤ. Και ταυτόχρονα να μελετήσουμε σε βάθος τις πολιτικές της παραγωγικής ανασυγκρότησης, της ανάπτυξης, της τόνωσης της κατανάλωσης, που κατάφεραν να οδηγήσουν - από το 2003 και μετά - τη χώρα στην ανάκαμψη και στην έξοδο από την κρίση».

    Δηλαδή, εδώ μιλάμε για τον απόλυτο παραλογισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εάν ο Σαμαράς έκανε την επόμενη Κυριακή εκλογές, πιθανότατα θα τις κέρδιζε!

    Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τραβάει και ούτε πρόκειται να τραβήξει!

    Οι ΑΝΕΛΛΗΝΕΣ αποκαλύφθηκαν πόσο γραφικοί και επικίνδυνοι είναι!
    Θα είναι στρατηγικό λάθος της ΝΔ να πάρει πίσω τους Καμμένους!
    Η πτώση των ΑΝΕΛ συνειρμικά οδηγεί σε πτώση και της κυβερνησιμότητας του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς δεν έχει συμμάχους για να κυβερνήσει!

    Συμπέρασμα: Εάν βελτιωθεί κάπως το κλίμα στην οικονομία και την κοινωνία, μην εκπλαγείτε ακόμη και με συντριπτική νίκη Σαμαρά στις επόμενες εκλογές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΕΛΟΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΤΖΟΥΤΖΕ ΤΗΣ ΤΡώΪΚΑΣ 8:14 και8:32,Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΤΗΣ 26.5.2012
    http://youtu.be/Fkug0nv6Jco

    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΜΑΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗ ΓΚΑΒΟ ΜΑΤΙ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΒΣ.

    ΙΔΙΩΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΝΕΧΕΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΑΠΌ ΤΟ ΚΡΥΟ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΤΙΜΗΣΗΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΡΕΥΝΑΤΟΣ.ΤΕΛΙΚΑ, ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΕΜΜΕΣΑ ΤΟΝ ΠΡΟΩΡΟ ΘΑΝΑΤΟ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:32 Ο Α. Σαμαράς με το προεκλογικό
    , http://youtu.be/Fkug0nv6Jco ,

    έδωσε εξετάσεις αξιοπιστίας και ...μηδενίστηκε. Βέβαια ούτε ο Α.Τσίπρας (και η ...Ρόζα του) είναι περισσότεοο αξιόπιστος.Εκλογές,και δη πρόωρες δεν ευνοούν κανένα από τους δυο "τώρα που ξυπνήσανε τα φίδια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ, ΕΝ ΠΛΩ27 Δεκεμβρίου 2012 στις 9:40 μ.μ.

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΤΟ

    http://youtu.be/Fkug0nv6Jco

    "«Αυτό είναι το Πρόγραμμά μας. Όχι άλλες μειώσεις μισθών και συντάξεων. Όχι άλλοι φόροι.» κλπ κλπ
    Α. Σαμαράς 26.5.2012
    για να μην είσθε ΣΥΝΗΘΗ ΥΠΟΖΥΓΙΑ.Προρ το παρόν προμηθευτείτε ΜΑΓΚΑΛΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γιατί οι πρασινοκοκκινομπλέ καταπιόνες με τις βιλλάρες, τις οφσώρ και τις καταθέσεις στις Ελβετίες πολεμουν την ΧΑ, διάβασέ το ΕΔΩ>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιόρτασε το χειμερινό ηλιοστάσιο ο Κασιδιάρης... Μπορεί να θυσίασε και στον θεό Ήλιο καναν κόκορα!!!

    [Παγανιστικές αηδίες που ανθούν στα υψηλά κλιμάκια της Χρυσής Αυγής... κατά τ' άλλα ο Παναγιώταρος μπούκαρε στο θέατρο επειδή θίχτηκε που "του" έβριζαν τον Ιησού στον οποίο προσεύχεται κάθε Κυριακή στην Εκκλησία... καλά κρασιά...]

    Κάποιο «γυμνό βουνό» της Αττικής επέλεξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής τα ξημερώματα της 21ης Δεκεμβρίου για να τιμήσει το χειμερινό Ηλιοστάσιο, μια «νέα Χρυσή Αυγή που ανατέλλει» όπως έγραψε, και όχι φυσικά για να περιμένει το τέλος του κόσμου που δεν ήρθε ποτέ.

    Με ανάρτησή του στο Twitter αλλά και προσωπικό άρθρο στην ιστοσελίδα της Χρυσής Αυγής, ο νεαρός βουλευτής ενημέρωσε ο ίδιος τους φίλους του ότι βρέθηκε μαζί με μια ομάδα χρυσαυγιτών τα ξημερώματα της 21ης Δεκεμβρίου πάνω σε ένα βουνό με σκοπό να προφτάσουν «την Αυγή».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  9. *
    21η Δεκεμβρίου 2012. Γυμνό βουνό της Αττικής. Η ομάδα με τα μαύρα συνεχίζει αθόρυβη την ταχεία πορεία. Μαύρη στολή, παντού μαύρο χρώμα και οι σκιές αόρατες μέσα στο σκότος της νύχτας. Στοίχημα ένα, να αναρριχηθούμε ψηλά μέχρι το λυκαυγές. Πορεία ευθεία χωρίς παρακάμψεις, πάνω από κάθε εμπόδιο, πάνω από κάθε αντιξοότητα.
    Σιωπή απόλυτη, τοπίο ψυχρό, ηρεμία παγωμένης νύχτας. Μοναχικό βάδην, κρυμμένη η ζωή του βουνού, κρυμμένη και η ομάδα μες στο σκοτάδι και τη σιωπή. Ένα βήμα ακόμη για την κορυφή.Η φάλαγγα κατ' άνδρα σταματά. Στάση προσοχής. Η κορυφή κατελήφθη. Στα πόδια μας η πόλη. Εκατομμύρια ψυχές κλεισμένες σε οικιστικά τετράγωνα σκυροδέματος. Οι δικές μας ψυχές ελεύθερες. Βλέμματα στραμμένα στην Ανατολή. Προσμένουμε τη μεγάλη στιγμή.Με σταθερές, ευλαβικές κινήσεις ξετυλίγεται η σημαία. Μεμιάς κυματίζει στον Αττικό ουρανό. Χρώμα του αίματος και το σύμβολο του Ήλιου στο μέσο.

    iefimerida.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....Bουνό της Αττικής επέλεξε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Hλίας Κασιδιάρης τα ξημερώματα της 21ης Δεκεμβρίου για να τιμήσει το Αρχαιοελληνικό χειμερινό Ηλιοστάσιο,
    μια «νέα Χρυσή Αυγή που ανατέλλει» όπως έγραψε, ΔΕΣ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δηλαδη ρε πανηλιθιε οι αρχαιοι Ελληνες, οι προγονοι μας, που εχτιζαν παρθενωνες , εγραφαν φιλοσοφια και τιμουσαν το ηλιοστασιο και τους Θεους, ελεγαν αηδιες?
    τι βλαμμενος εισαι ρε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχα...και Χριστιανοί εεε.....και πρώτοι στην βαβούρα
    για του Χριστού την πίστην την αγία..


    Ωρε δούλεμα απο τους ΧιμπΑτζήδες
    του Δωδεκάθεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου