Πειραγμένη λίστα έδωσε ο Βενιζέλος στην κυβέρνηση

6
Διαφορετική μορφή έχει η νέα λίστα Λαγκάρντ που έφτασε πρόσφατα από το Παρίσι με αυτή που παρέδωσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος στην κυβέρνηση.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που επικαλείται το Bήμα, το υλικό που έφτασε από το Παρίσι είναι σε εντελώς διαφορετική μορφή από αυτό που παραδόθηκε τον περασμένο Οκτώβριο στο ΣΔΟΕ...
Η λίστα από το Παρίσι είναι υπό μορφή αρχείων, τα οποία περιέχουν στις πιο πολλές περιπτώσεις περισσότερα του ενός ονόματα που είναι οι δικαιούχοι των καταθέσεων της λίστας Λαγκάρντ στην τράπεζα HSBC της Ελβετίας. Σε πολλές περιπτώσεις δηλαδή ως δικαιούχοι ενός λογαριασμού εμφανίζονται όλα τα μέλη μιας οικογένειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος, σε κάθε αρχείο εκτός από τα προσωπικά δεδομένα (ημερομηνία γέννησης, διεύθυνση κ.λπ.) περιέχεται και το φορολογικό προφίλ καθενός από τους καταθέτες. «Με βάση όλες αυτές τις πληροφορίες οι οποίες από την περασμένη Πέμπτη φωτίζουν όλο και καλύτερα την υπόθεση, είναι φανερό ότι το υλικό που είχε φτάσει τόσο στους οικονομικούς εισαγγελείς και το ΣΔΟΕ όσο και στην ελληνική Βουλή διαφέρει από αυτό που παραδόθηκε πριν από λίγες μέρες από τους Γάλλους τού εκεί υπουργείου Οικονομικών» αναφέρει το δημοσίευμα.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φέξε μας και γλυστρήσαμε.
    Τώρα είμαστε σίγουροι ότι οι ΝΔΗΜΑΡ θα στείλουν στα κάτεργα τους ΠΑΣΟΚΝΔΔΗΜΑΡ εταίρους.
    Το κουκούλωμα του κουκουλώματος ώ εξεταστική επιτροπή με επτά διαφορετικά πορίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περασε η πρωτη εργασιμη και συλληψη δεν ειδαμε .

    ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και συγνώμη που είναι η περήφημη Ανεξάρτητη δικαιοσύνη? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙΓΙΑ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΕΝΑΣ ΓΑΜΩΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όσο υπάρχουν κατάλοιπα από τον Αμεριανό ναύτη νοσοκόμο, κοινώς τυχοδιώχτη, δεν θα σταματήσει η κομπίνα, η αρπαχτή, η μίζα, η ρεμούλα, η κουτάλα. Πόσα πήρες ρε εσύ, που άλλαξες ονόματα και ποσά. Κύριε Πεπόνη ο κόσμος έχει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό σου, έστω και αν είσαι ...αγέλαστος. Μην τον απογοητεύσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα γυρίζει η άπλυτη του ΣΥΡΙΖΑ-Βαλαβάνη: Εγώ είπα μόνο αυτά που άκουσα για τη λίστα (βίντεο)

    «Δεν είπα τίποτε εγώ για τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ. Ακούστηκε σε τηλεοπτική εκπομπή που συμμετείχα και με μεγάλη μου έκπληξη είδα πως μεταφέρθηκε το θέμα», είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νάντια Βαλαβάνη.

    «Εγώ απλώς επανέλαβα αυτό που συζητήθηκε και βγήκε ως συμπέρασμα στην εκπομπή», είπε η κ. Βαλαβάνη.

    Δείτε το βίντεο από το MEGA:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου