Ένα… εύθραυστο χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Κάθε χρόνο διάφορες πόλεις ανά τον κόσμο προσπαθούν να κερδίσουν την προσοχή κατασκευάζοντας το πιο παράξενο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τη φετινή χρονιά σειρά έχουν οι Βρυξέλλες, που παρουσίασαν ένα εναλλακτικό δέντρο για τις φετινές γιορτές...



Ξεκινώνας από τον παράξενο τίτλο «Tree Taste» (σ.σ. «Το δέντρο της γεύσης») και συνεχίζοντας με το ασυνήθιστο υλικό κατασκευής (5.000 vintage πορσελάνινα πιατάκια και φλιτζάνια) δεν μπορεί παρά να λάβει επάξια τον τίτλο του πιο περίεργου χριστουγεννιάτικου δέντρου.
perierga.gr - Ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Η σχεδιαστική εταιρεία Mooz ζήτησε από τους ηλικιωμένους της πόλης Hasselt στο Βέλγιο να φέρουν όσες παλιές πορσελάνες είχαν στο σπίτι τους, και πιο συγκεκριμένα όλων των ειδών τα πιάτα. Έτσι κι έγινε.
perierga.gr - Ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Συγκεντρώνοντας τον εντυπωσιακό αριθμό των 5.000 κεραμικών οι δημιουργοί έφτιαξαν ένα εναλλακτικό δέντρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων εντυπωσιάζοντας κατοίκους και επισκέπτες.
perierga.gr - Ένα εναλλακτικό χριστουγεννιάτικο δέντρο!
Το μήνυμα, άλλωστε, δεν είναι άλλο από το να ξεχωρίσεις στα σημεία από τα άλλα δέντρα που εμφανίζονται στον κόσμο. Και το δέντρο των Βρυξελλών πέτυχε για φέτος τουλάχιστον το σκοπό του!