Επανεμφάνιση Παπαδήμου με Στουρνάρα και Ράπανο στο πλευρό του

Όταν γράφαμε σχετικά με τις πληροφορίες για κόμμα εκσυγχρονιστών που κυοφορείται στο παρασκήνιο με μεγάλη προσοχή και μυστικότητα, δεν περιμέναμε να έχουμε την πρώτη κίνηση τόσο γρήγορα...


Ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος επανέρχεται στο προσκήνιο έχοντας στο πλευρό του, τον Γιάννη Στουρνάρα, τον Βασίλη Ράπανο και τις «ευλογίες» του Κώστα Σημίτη.

Η αφορμή είναι η βράβευση που θα γίνει στις 14 Ιανουαρίου στην Κηφισιά, με «όχημα» το ΙΟΒΕ, του πρώην πρωθυπουργού παρουσία του υπουργού Οικονομικών κ. Ι. Στουρνάρα, και του καθηγητή κ. Β. Ράπανου, που αναμένεται να πάρει κομβικής σημασίας θέση στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος του Ιδρύματος Οικονομικών και Βιομηχανικών Ερευνών κ. Οδ. Κυριακόπουλος θα απονείμει το «Αριστείο ΙΟΒΕ» στον κ. Παπαδήμο για τη συμβολή του τα τελευταία χρόνια στην ελληνική οικονομία και στη διατήρησή της στην ευρωζώνη.

Η εκδήλωση που θα γίνει στην έδρα του Κοινωφελούς Ιδρύματος Ιωάννη Σ. Λάτση, στην Κηφισιά, το βράδυ της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου.

Θα έχει εκσυγχρονιστική σφραγίδα ενώ η  παρουσία σημαντικών εκπροσώπων της πολιτικής και της οικονομικής ζωής της χώρας, αναμένεται να πυροδοτήσει σενάρια για τις  εξελίξεις σχετικά με την ανασύνθεση του πολιτικού σκηνικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη βράβευση αναμένεται να παραστεί και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, ωστόσο αυτό θα κριθεί μέχρι την τελευταία στιγμή και ανάλογα με τις αντιδράσεις.