Εμπλοκή Παπακωνσταντίνου στη νέα λίστα Λαγκάρντ

Τέλος στο πολιτικό και δικαστικό «θρίλερ», που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες, αναμένεται να δώσει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της αξιολόγησης για τις αλλαγές που έχουν εντοπισθεί μεταξύ των καταλόγων, εκείνου που έφτασε από το Παρίσι και εκείνου που έχει παραδοθεί νωρίτερα στις αρμόδιες αρχές...
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο πρώην υπουργός Γιώργος Παπακωνσταντίνου φέρεται πως έχει εμπλοκή στη νέα λίστα Λαγκάρντ, η οποία σε λίγη ώρα θα βρίσκεται στα χέρια του προέδρου της Βουλής, Ευάγγελου Μεϊμαράκη.

Αναλυτικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη πρωτότυπη λίστα Λαγκάρντ υπάρχουν τέσσερις επιπλέον φάκελοι με τέσσερα νέα ονόματα, τα οποία βρίσκονται στα χέρια του Ιωάννη Τέντε και θα ανακοινωθούν έπειτα από εντολή του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά.

Τα τέσσερα αυτά ονόματα συνδεόνται με δύο τραπεζικούς λογαριασμούς, εκ των οποίων ο ένας περιέχει 1.222.000 δολάρια. Ο δεύτερος είναι κλειστός και δεν αναφέρεται ποσό.

Οι λογαριασμοί αυτοί συνδέονται με τη σύζυγο συγγενικού ποσώπου, που παραπέμπει σε πολιτικό. Το πολιτικό αυτό πρόσωπο είναι τέως βουλευτής, ο οποίος διετέλεσε και υπουργός. Το όνομά του παραπέμπει σε πρόσωπο, που έχει αποβιώσει, αλλά ο ίδιος βρίσκεται εν ζωή.

Οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης, στο διαβιβαστικό έγγραφό τους δεν περιλαμβάνουν κανένα πόρισμα από τη σύγκριση, που έγινε στις λίστες, ενώ εντός της ημέρας θα ανακοινωθούν τα επίσημα στοιχεία.

newpost.gr