Παράνομη πτώση με αλεξίπτωτο από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης

0
Το να καταφέρεις να πέσεις με αλεξίπτωτο από το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης, το Mercury City Tower, θέλει θάρρος και ικανότητα.
Αρχικά πρέπει να βρεις ένα τρόπο να ξεφύγεις από τους φύλακες, να μη σε καταγράψουν οι κάμερες ασφαλείας, να “σπάσεις” τους κωδικούς ασφαλείας στις εισόδους και να έχεις αρκετή τρέλα να φτάσεις τόσο ψηλά...
Χρησιμοποιώντας ένα σχέδιο "επικίνδυνων αποστολών" μια ομάδα Ρώσων κατάφερε να αναρριχηθεί στην κορυφή του κτηρίου στην οποία βρίσκεται ένας γερανός.
Σε αυτό το ύψος η θερμοκρασία πέφτει κάτω από το 0 και ο αέρας είναι τόσο επικίνδυνος που αν δεν προσέχεις μπορεί να βρεθείς στο κενό.
Η ομάδα χαρτογράφησε όλα τα τυφλά σημεία του συστήματος  ασφαλείας. Στο βίντεο που ακολουθεί ο Vitaliy Ruskalov εξηγεί πως έφτασαν στην κορυφή του ουρανοξύστη.
Στη συνέχεια τον βλέπουμε μαζί με άλλους τρεις να πέφτει στο κενό λίγο πριν προσεδαφιστεί με την βοήθεια του αλεξίπτωτου τους.
Ο ουρανοξύστης βρίσκεται στην περιοχή Moscow City, στο οικονομικό κέντρο της Μόσχας, και είναι μόνο ένας από μια σειρά ουρανοξύστες στην ρωσική πρωτεύουσα. Δίπλα του ακριβώς χτίζεται ο Federation Tower που αναμένεται να γίνει το ψηλότερο κτίριο της Ευρώπης όταν ολοκληρωθεί και φθάσει το τελικό ύψος του στα 506 μέτρα εντός του 2013.
Δυο ακόμη κτίρια στην ίδια περιοχή είχαν στο παρελθόν τον τίτλο του υψηλότερου στην Ευρώπη προτού ξεπεραστούν από άλλα.
Το Mercury City Tower μπορεί να είναι ο ψηλότερος ουρανοξύστης στην Ευρώπη όμως είναι νάνος σε σύγκριση με τον ψηλότερο στον κόσμο, τον Burj Khalifa στο Ντουμπάι που φθάνει τα 828 μέτρα.




Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
Δημοσίευση σχολίου (0)