Από ποιους κινδυνεύει η Παγκόσμια Ειρήνη;





O Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ'
 ή Joseph Alois Ratzinger
Γράφει ο Αλέξανδρος Πιστοφίδης



Σύμφωνα με το καθολικό δόγμα, ο διάδοχος του Αποστόλου Πέτρου
στη γη, ο προκαθήμενος της Καθολικής Εκκλησίας, ο Πάπας, είναι ο μοναδικός αλάθητος πάνω στη γη. Ο μοναδικός εν ζωή αλάθητος λοιπόν, ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ', στο φετινό χριστουγεννιάτικο μήνυμά του δήλωσε πως «η άρνηση του Θεού αποτελεί τον κύριο κίνδυνο για την παγκόσμια ειρήνη».
Για όσους έζησαν στη Γερμανία την εποχή που ο Βενέδικτος ΙΣΤ΄ ήταν επίσκοπος Μονάχου και μετά Καρδινάλιος, θα θυμούνται τον σκληροπυρηνικό Γιόζεφ Άλοϊς Ράτσινγκερ (στα νιάτα του υπήρξε μέλος της χιτλερικής νεολαίας), που στα........
μηνύματά του καταδίκαζε, σοσιαλιστές, κομμουνιστές, ομοφυλόφιλους και άθεους σαν την κύρια πηγή κακίας πάνω στη γη.
Αυτός ο εκπρόσωπος του Θεού επί της γης, μας λέει εν ολίγοις, ότι αν πιστέψει παγκοσμίως και το υπόλοιπο15% των ανθρώπων που δηλώνουν άθεοι, ο κόσμος μας θα γίνει απόλυτα ειρηνικός. Δηλαδή, αν το 55% των σκανδιναβών που δηλώνουν άθεοι πλησιάσουν το 100% των Αφγανών, Πακιστανών, Νιγηριανών, Μεξικανών, Κολομβιανών, κ.λ.π. που δηλώνουν πιστοί, δηλαδή αμνοί, τότε θα εξαλειφθεί η εγκληματικότητα στη γη αλλά και οι πόλεμοι!!!
Αν δηλαδή εξαλειφθούν παντελώς οι άπιστοι, αυτομάτως θα σταματήσουν οι καθολικοί παιδόφιλοι ιερείς να βιάζουν παιδιά στα ιδρύματά τους και στην πιο αιματοβαμμένη, στο όνομα του ίδιου ΘΕΟΥ, γη του κόσμου, στην ιερή πόλη των τριών μονοθεϊστικών θρησκειών την Ιερουσαλήμ, θα αγκαλιαστούν αίφνης Ιουδαίοι, Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι σαν τον Γραικό, τον γενίτσαρο και τον Βενετσιάνο, ανακαλύπτοντας πως όλοι τους είναι τέκνα και δούλοι του ίδιου Θεού!
Υπάρχουν άραγε άνθρωποι, που κόντρα στην κοινή λογική, πιστεύουν σε τέτοια ανόητα μηνύματα;