Δημοσκόπηση ALCO: Το 71% πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση

6
Απαισιόδοξοι είναι 7 στους 10 Έλληνες, όπως μαρτυρά έρευνα της ALCO για τη ΝΕΤ.  Η κρίση επηρεάζει άμεσα την ψυχολογία των Ελλήνων καθώς το  το 71% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση και μόλις το 18% σε σωστή.
Σε ότι αφορά τον δείκτη αισιοδοξίας, το 68% των ερωτηθέντων εκτιμά ότι πράγματα θα χειροτερέψουν, ενώ μόλις το 16% πιστεύει πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα...
Μεταξύ άλλων, το 63% δεν είναι ικανοποιημένο από την ποιότητα της δημοκρατίας στη χώρα.
Σε ότι αφορά τους θεσμούς υπάρχει μία καθολική εμπιστοσύνη στο θεσμό της οικογένειας, ενώ θετικό πρόσημο εμφανίζει και η εκκλησία.
Επίσης, η αξιοπρέπεια και η αλληλεγγύη θεωρήθηκαν από τους πολίτες οι κυρίαρχες αξίες, ενώ ακολουθεί, η δικαιοσύνη και η πατρίδα.
Τέλος, διαφαίνεται μια απαξίωση του πολιτικού συστήματος, της Βουλής, του συνδικαλισμού, των ΜΜΕ και της δικαιοσύνης.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. Νέα δημοσκόπηση σε χώρα της γης η οποία ΔΕΝ είναι η Ελλάδα:
    Μονόφθαλμος απατεώνας προδότης=55%
    Κακό προδοτικό παχύδερμο=30%
    Αριστερό δεκανίκι των γκεσταπιτών=12%
    Υπόλοιποι προδότες των ss =3%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακατανόητα πράγματα.

    1.22...Τρικυμία εν κρανίω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 2:21 μ.μ. οχι αν θελεις τολμα να ξανακανεις προπαγανδα υπερ του γκαβου εθνοπροδοτη !!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:21΄γιατί με αποκαλείς τρικυμία εν κρανίω;
    Δεν ψήφισα ΝΔΑΣΟΚ όπως εσύ.
    Εσύ μάλλον πρέπει να κάνεις αξονική τομογραφία στο κρανίο σου. Αξονική και όχι μαγνητική για να μην επηρεαστεί το μηχάνημα από το βλήμα που βρίσκεται στην θέση όπου θα έπρεπε να βρίσκεται ίχνος φαιάς ουσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. «Το 71% πιστεύει ότι η Ελλάδα κινείται σε λάθος κατεύθυνση»


    Χα, χα, χα, να φωνάξουμε το τσιπρα να μας βάλει στο …..σωστό δρόμο!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όρκισε τον Αλέξη Πρωθυπουργό η φωνή του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη... επειδή έκοψε την κοτσίδα και φοράει κομψά κοστούμια...

    Μια συνέντευξη-πορτρέτο του Αλέξη Τσίπρα που όμως δεν βγάζει ειδήσεις φιλοξενεί ο Guardian, το επίσημο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ στην Ευρώπη (αν μπορεί να θεωρηθεί Ευρώπη η Μ. Βρετανία) που παρατηρεί ότι τα αγγλικά του έχουν βελτιωθεί σημαντικά, όπως και η εμφανισή του: κομψή, άνετη και με στυλ...

    Το άρθρο αναφέρεται στην κριτική που δέχεται ο Τσίπρας: ποντάρει στην καταστροφή, είναι δημαγωγός, έχει ελάχιστες γνώσεις για τα οικονομικά, για τα κόμματα της συγκυβέρνησης ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι μόνο ανεύθυνος αλλά και επικίνδυνος.
    Μοιάζει με τον Ανδρέας Παπανδρέου «καταστροφικός για μια χώρα που εξαρτάται εξολοκλήρου από τους διεθνείς δανειστές για να συντηρεί τα σχεδόν άδεια ταμεία».

    Μαζί με την ωριμότητα έρχεται και η αυτοπεποίθηση που έλειπε στον Τσίπρα αναφέρει η δημοσιογράφος. «Το ντύσιμό του, όπως και τα μαλλιά του, έχουν αλλάξει. Τα τζιν αντικαταστάθηκαν σε μεγάλο βαθμό από κομψά κοστουμια, ιταλικά πουκάμισα και σουέντ παπούτσια, ενώ αισθητά βελτιώθηκαν τα αγγλικά του»....

    - "...παρατηρεί ότι τα αγγλικά του έχουν βελτιωθεί σημαντικά..." - Τι δηλαδή, σταμάτησε να χρησιμοποιεί δισύλλαβες και τρισύλλαβες λέξεις ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου