Αδήλωτα 2,2 εκατ. δολάρια έχει η σύζυγος του Γιάννου Παπαντωνίου

8
Σοβαρές αποκλίσεις στις δηλώσεις Πόθεν Εσχες του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου βρήκε η Επιτροπή Ελέγχου των Οικονομικών της Βουλής και το πόρισμα-φωτιά εμπλέκει την σύζυγό του Σταυρούλα Κουράκου, το όνομα της οποίας βρίσκεται στη λίστα Λαγκάρντ...


Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύονται στην εφημερίδα Realnews οι ορκωτοί λογιστές της Επιτροπής Πόθεν Εσχες διαπίστωσαν ότι η Σταυρούλα Κουράκου, σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου, δεν έχει δηλώσει τα χρήματα που είχε καταθέσει σε υποκαταστήματα της HSBC στη Γενεύη, ύψους άνω των 2 εκατ. δολαρίων.

Το όνομα της Σταυρούλας Κουράκου εμφανίζεται στη λίστα Λαγκάρντ, στον αριθμό 919, ως «Kourakou Stavroula-businesswoman».

Το πόρισμα της Επιτροπής βρίσκεται από την Πέμπτη στα χέρια του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου ο οποίος είναι υποχρεωμένος εντός 20 ημερών να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Ας σημειωθεί ότι ο πρώην υπουργός από την πρώτη στιγμή που δημιοποιήθηκε το όνομα της συζύγου του Ρούλας Κουράκου στη λίστα Λαγκάρντ δήλωσε ότι πρόκειται για συνωνυμία και χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα παντελώς ανακριβή.

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια
  1. Οφσώρ, βιλλάρες, μίζες.
    Κι ο λαός δεν έχει να φάει.
    Κι ούτε ένας πολιτικός δεν είπε θα πουλήσω 2-3 βιλλάρες μου, να κάνω ένα συσσίτιο στην Αθήνα.

    Να γιατί ο λαός πάει στην ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ, ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΝΟΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ....
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΤΑΚΛΕΨΑΝ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΜΙΣΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ...ΕΚΑΣΤΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΣΥΝΟΝΗΜΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΚΑΤΙ ΞΕΡΕΙ΄΄΄΄΄) Η ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΣΕΙ Η ΚΥΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ως γνωστον καθε πουτανα οφειλει να ενδιαφερεται για τα γεραματα της.
    Αν δεν βαλει "κατιτις" στην ακρη πως θα ζησει οταν θα σταματησει να δουλευει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα 5οο.οοο.οοο ΕΥΡΩ της προέδρου των Ε.Γ.Ε.Σ είναι δηλωμένα; Ρε που πέσαμε ; Ρε τι πάθαμε ; Ρε τι μας βρήκε ; Ρε τι ενέσκηψε ; Ρε πως μας τη φέρανε οι τερμίτες ; Ρε ψευτοδημοκράτες κάντε τη Μακρόνησο Alcatraz, κλείστε τους εκεί και μετά κρεμάστε τους ψηλά να τους φάνε οι γύπες. Ρε μας ρημάξανε και σεις ρε υπεύθυνοι τους κοιτάτε ;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να γιατί είχε χαθεί ή ξεχαστεί ή μπερδευτεί με άλλα ... παλιόχαρτα η λίστα Λαγκάρντ!!! Κατά τα άλλα συλλάβανε τον Βαξεβάνη .... (μήπως ήταν και αυτός συνονυμία;)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου