Αυξήθηκαν 10,1% οι εισαγωγές

6
Αύξηση παρουσίασαν οι εισαγωγές τον Οκτώβριο μετά από καθοδική πορεία πάρα πολλών μηνών, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ), για τις εξελίξεις τον συγκεκριμένο μήνα στις εμπορευματικές συναλλαγές της χώρας...


Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ η συνολική αξία των εισαγωγών- αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, ανήλθε στο ποσό των 2.734,2 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο 2012, έναντι 2.483,3 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2011, παρουσιάζοντας αύξηση 10,1%. Η συνολική αξία των εξαγωγών- αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, ανήλθε στο ποσό των 1.528,5 εκατ. ευρώ τον Οκτώβριο 2012, έναντι 1.343,5 εκατ. ευρώ τον αντίστοιχο μήνα του 2011, παρουσιάζοντας αύξηση 13,8%.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια
  1. EΞΑΓΩΓΩΝ...ρε ζώωωωωωοοοοοοοοο


    ΕΛΣΤΑΤ: Αξιόλογη αύξηση των εξαγωγών τον Οκτώβριο
    -------------------------------------
    Σημαντική αύξηση κατά 13,8% παρουσίασε τον Οκτώβριο η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών,
    χωρίς τα πετρελαιοειδή,
    διαμορφούμενη στο ποσό των 1.528,5 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής.

    Η συνολική αξία των εξαγωγών - αποστολών, χωρίς τα πετρελαιοειδή, στο δωδεκάμηνο Νοεμβρίου 2011 - Οκτωβρίου 2012 παρουσίασε αύξηση 6,8% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Νοεμβρίου 2010 - Οκτωβρίου 2011.

    Όσον αφορά τη συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, τον Οκτώβριο του 2012 ανήλθε στο ποσό των 2.734,2 εκατ. ευρώ έναντι 2.483,3 εκατ. ευρώ σε σύγκριση με τον αντίστοιχο μήνα του έτους 2011, παρουσιάζοντας αύξηση 10,1%.

    Ωστόσο, στο δωδεκάμηνο Νοεμβρίου 2011 - Οκτωβρίου 2012, η συνολική αξία των εισαγωγών - αφίξεων, χωρίς τα πετρελαιοειδή, παρουσίασε μείωση 8,4% σε σύγκριση με το αντίστοιχο δωδεκάμηνο Νοεμβρίου 2010 - Οκτωβρίου 2011.

    Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛΣΤΑΤ, πληροφορίες για τα πετρελαιοειδή δεν περιλαμβάνονται λόγω αναθεώρησης της αντίστοιχης χρονολογικής σειράς, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Η αναθεώρηση της χρονολογικής σειράς αποσκοπεί στην ενσωμάτωση αναθεωρημένων πρωτογενών στοιχείων, τα οποία διαβιβάστηκαν πρόσφατα από τις Τελωνειακές Αρχές.

    http://www.fpress.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ελεύθερη πτώση η Νου Δου - Νέοι Δοσίλογοι σε μυστικές δημοσκοπήσεις που έχουν παραγγελθεί από τους ιθύνοντες του κόμματος.
    Ανεπιβεβαιωτες πληροφοριες λενε οτι ο πρωθυπουργευων παρα τη Τροικα κ. Αντωνης Κομανετσης ψαχνει μανιωδως για ελικοπτερο ικανο για πολυωρες πτησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. να και το..καθήκι 2,46
    γεμάτο φουλ
    και ξεχειλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπααα!
    Κάποιο λάθος θα 'γινε...

    Δημοσκόπηση δείχνει ραγδαία πτώση στην αξιοπιστία των ΜΜΕ.

    Η αξιοπιστία των ραδιοτηλεοπτικών ΜΜΕ, παίρνει όλο και περισσότερο την κατιούσα. Σύμφωνα με την πανελλαδική έρευνα της Metron Analysis, παρά τη μικρή μείωση που καταγράφεται στην καθημερινή χρήση των ελληνικών ΜΜΕ,
    η πτώση της αξιοπιστίας τους είναι ραγδαία.

    Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Metron Analysis (Metron Forum) που έγινε για λογαριασμό της "Εφημερίδας των Συντακτών", η μεγαλύτερη πτώση αξιοπιστίας εμφανίζεται στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα που χάνουν μέχρι και ποσοστιαίες μονάδες σε σύγκριση με τις μετρήσεις του Απριλίου 2012.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ , ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ ,ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ .

    ΑΛΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Καμένος το μόνο που έκανε ήταν να ξεφωνίζει...ΑΣΧΗΜΟ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΠΑΡΛΑΠΙΠΑ.

    Τώρα Πανούλη άντε και ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου