Χωρίς τίτλο

 Ελλην Φορολογούμενος
 
Οι ιστορικοί λένε  πως κάποτε ο Ρωμαίος αυτοκράτορας Τιβέριος βρισκόταν σε ένα meeting κορυφής στην αίθουσα της συγκλήτου , κάτι σαν και την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών (ξέρετε Αντωνάκης – Μπένι και Κουβέλης) . Μιλούσαν για πάρα πολύ σοβαρά θέματα, αν δεν κάνω λάθος τότε ήταν που του ήρθε σφόδρα η ανάγκη για να αεριστεί. Ο πλανητάρχης εκείνης της εποχής Τιβέριος, προσπαθώντας να καταπνίξει την ανάγκη αυτή, πέθανε!
Και το γ@μώτο δεν είναι ότι πέθανε, αυτό θα το στρώνανε οι αρχαίοι Ρωμαίοι . Το ειρωνείοδέστατο της ιστορίας ταύτης είναι ότι τη θέση του νεκρού από....... αέρια αυτοκράτορος πήρε ο πανίβλακας, σχιζοφρενείς και πολύ κίνκυ τύπος Καλιγούλας.
Οπότε η προσπάθεια της αποφυγής αερισμού έφερε το πανύβλακα στην εξουσία, επηρεάζοντας πολύ αρνητικά τις τότε παγκόσμιες εξελίξεις.
Αυτά με τους Ρωμαίους και τις τραγικές συμπτώσεις . Ζόρι για τη δόση για να είμεθα ειλικρινείς έχουμε , ασφυκτικές πιέσεις επίσης έχουμε, σφίξεις από μεγαλοεκδότες προνομιακούς πελάτες τραπεζών και πάλι έχουμε , και πανύβλακες που περιμένουν επίσης έχουμε ….