και ο Σαμαράς είναι lost case..

 Ελλην Φορολογούμενος
 
Τώρα που άκουσα τον Σαμαρά στην τιβι να μιλά για την ανάγκη ψήφισης των νέων μέτρων κατάλαβα τι εννοούσε ο Μαρκ Τουέιν όταν έλεγε , ότι ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που τρώει χωρίς να πεινάει, πίνει χωρίς να διψάει και μιλάει χωρίς να έχει τίποτα να πει.
Ο νυν πρωθυπουργός αντικατέστησε στην πρωθυπουργία τον συμμαθητή του .......που είπε την ιστορική ρήση «Παραλάβαμε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την πήγαμε ένα βήμα μπροστά!» τόσο καλά !!!
Ο Σαμαράς , δεν μας  είπε πρώτα τα καλά νέα: ότι θα δώσουν το όνομα του στην μελλοντική οικονομική κρίση που θα ξεσπάσει οσονούπω .
Οι γερμανοί  έδωσαν στην οικονομία μας  6 μήνες ζωής, αλλά όταν ότι δεν προλαβαίναμε  να πληρώσουμε  τα δάνεια μας προς αυτούς , μας έδωσαν τον Σαμαρά , για να μας πείσει πως έχουμε άλλους 6 .
Είμαι επιφυλακτικός  προς όλους εκείνους που γνωρίζουν πολύ καλά τι θέλει ο θεός, γιατί παρατηρώ πως συμπίπτει πάντα με τις κομματικές τους επιλογές . Δε νομίζω,  Αντώνη μου ότι ο Θεός  είναι Φριντμανιστής νεοφιλελεύθερος σαν τον Αντρέα μας (τον Ανδριανόπουλο) . Είπαμε ότι ο Ανδριανόπουλος είναι θεός , αλλά όχι ότι ο θεός είναι Ανδριανόπουλος .
Μετά το σημερινό και ο Σαμαράς είναι lost case...