…lobies

5



το λόμπυ της δεκάρας

Ανθηροστόμου αν-οσίου




Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια
  1. Αλλά "όταν (θα) λέμε ισόβια (θα) εννοούμε Ι Σ Ο Β Ι Α"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Σάλταραν" οι ινστρούχτορες της προοδευτικής σαχλαμάρας με την Αλέκα.

    Τί ήταν να πεί η Αλέκα Παπαρήγα ότι :
    «Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει ένα τμήμα επιχειρηματιών στην Ελλάδα, το λεγόμενο λόμπι της δραχμής.
    Διότι υπάρχουν συμφέροντα που θα ευνοηθούν με την επιστροφή στη δραχμή, όπως για παράδειγμα επιχειρηματικά συμφέροντα που αναμένουν ότι θα κερδίσουν με τα κρουαζιερόπλοια από τον τουρισμό ή ενδεχομένως και ο κλάδος των κατασκευαστών, οι τσιμεντάδες που τους συμφέρει η επιστροφή στη δραχμή».

    Έπεσαν να την ξεσκίσουν τα διαπλεκόμενα "προοδευτικά" παπαγαλάκια της ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ "Αριστεράς"...

    Λάσπη πάνω στην λάσπη...
    Από τα ... "Αριστερά" μέχρι
    τα ..."Πατριωτικά" blogs , και από πολιτικούς μαϊντανούς μέχρι γελαντζί πολιτικάντηδες - "καλλιτέχνες" έπεσαν πάνω της επειδή λέει "υιοθέτησε" την λεκτική της (κακής...) ΝΔ...

    Ναί !!!
    Τέτοιο έγκλημα έκανε!!!

    Ακόμα και η Α. Παπαρήγα είπε τα πράγματα που βλέπει ο καθένας μας...

    Και δεν μπορούν να καταλάβουν
    (παρά το ότι πουλάνε "Αριστεροσύνη") ότι η Αλέκα μπορεί από την άνεση του κόμματος ΑΠΕΝΑΝΤΙ σε όλα τα άλλα να λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίος ....οικονομολόγος ο Τσακαλώτος του ΣΥΡΙΖΑ !
    Ευκλείδης Τσακαλώτος, Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος στη Βουλή για την οικονομική πολιτική του κόμματος στον ALPHA 989 :

    «Προφανώς θα δώσουν μια ανάσα αυτά τα χρήματα (της δόσης), αλλά "από κάτω" τα νούμερα δε βγαίνουν» (ε και τι θες να κάνουμε; να μην πάρουμε τα χρήματα, επειδή τα νούμερα δεν βγαίνουν; Αν δεν τα πάρουμε θα βγουν τα νούμερα;) είπε στον Α 989 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ευκλείδης Τσακαλώτος και πρόσθεσε ότι «ακόμη κι αν οι εταίροι δώσουν όλη τη δόση θα θέσουν νέα προαπαιτούμενα, όπως τη δημιουργία μηχανισμού, βάσει του οποίου κάθε φορά που πέφτει έξω το πρόγραμμα, θα λαμβάνονται μέτρα που δε θα περνούν από τη Βουλή αλλά θα αποφασίζονται από την Τρόικα». Έκανε, επίσης, λόγο για έλλειμμα δημοκρατίας στη χώρα και τόνισε ότι «πρέπει να επιστρέψουμε σε δημοκρατικές συνθήκες. Είναι η λύση της Ευρώπης».

    Ο κος Τσακαλώτος επέμεινε ότι «η λύση για τη βιωσιμότητα του χρέους πρέπει να είναι πολιτική. Αυτή η κρίση είναι πανευρωπαϊκή, άρα χρειάζεται πανευρωπαϊκή λύση» (και πλανητική να ήταν η λύση ακόμη καλύτερα, ρε φωστήρα. Υπάρχει κανείς που δεν θέλει πανευρωπαϊκή λύση; Το ζήτημα είναι: μπορούμε εμείς να την επιβάλλουμε αυτή τη λύση; Την πολιτική την αντιλαμβάνεστε ως ευχές; Τα ίδια μας έλεγε κι ο Παπακωνσταντινου με τον Παπανδρέου: ότι θα επιδιώξουν συνολική λύση σε συνεργασία με "σοφούς" οικονομολόγους) και ξεκαθάρισε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση θα βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τους δανειστές και η στρατηγική του θα βασίζεται σε μία δίκαιη φορολογική πολιτική και σε ένα πρόγραμμα με προοπτική για την ανασυγκρότηση της Οικονομίας».

    (δηλαδή υπάρχει προοπτική ανασυγκρότησης της οικονομίας, αλλά οι σημερινοί κυβερνώντες από όλο το φάσμα της πολιτικής, την αρνούνται, επειδή είναι μαζοχιστές και θέλουν να τους ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. όταν ο ΣΑΜΑΡΑΣ ήταν κατα των μνημονίων εκπροσωπούσε το λοπμυ της δραχμής να απαντηση ένας σοβαρός νεοδημοκρατης με επιχειρηματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 7:13 Ο ΠΑΡΑΓΙΟΣ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΠΡΟΣΧΩΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΛΟΜΠΥ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ Η ΑΝΟΔΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ ΘΩΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου