Οι Άννας και Καϊάφας μηνύουν Φούχτελ για συκοφαντική δυσφήμιση !!!

9
 ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ
 
Παρεξηγήθηκαν τα παλληκάρια! Δεν είναι και λίγο, «το κρυφό σου το  καμάρι»  να το βγάζει στην σέντρα ένας βάρβαρος (από αυτούς που έτρωγαν βελανίδια όταν εμείς χτίζαμε Μπανανίες)  έστω και αν «ο κόσμος το ‘χε τούμπανο»  
 
Αυτό κι αν είναι απύθμενο θράσος. Στην χώρα-Βασίλειο του Άννα, και του Καϊάφα, ένας ξενόφερτος δανειστής, να αμφισβητεί την παραγωγικότητα της  τιμημένης Μαυρογιαλούρειας πελατείας αλλά και........ του Μαυρογιαλούρειου μηχανισμού που αυτή «υπηρετεί» επικαλούμενος  «μελέτες και έρευνες που έδειξαν ότι για εργασίες όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση απαιτούνται 3000 εργαζόμενοι στην Ελλάδα, ενώ στη Γερμανία η δουλειά διεκπεραιώνεται με 1000 άτομα!!!»
 
Αναλογίστηκε άραγε ο βάρβαρος αυτός κύριος πόσοι Γερμανοί εργατοπατέρες  μπορούν να κάνουν την «παραγωγική» δουλεία ενός και μόνο μερακλή συνδικαλιστή και να βγάλουν δια της βίας και με βρισιές έξω από ένα Δημαρχείο τις υπαλλήλους – γαϊδούρες που τόλμησαν να εργαστούν χωρίς να τον ρωτήσουν?
 
Πόσοι γερμανοί φοιτητοταπατέρες απ αυτούς που ενδεχομένως μεθαύριο θα ενταχθούν στον παραγωγικό ιστό δημόσιας διοίκησης και τοπικής αυτοδιοίκησης μπορούν  να προκαλέσουν ένα .  black-out στο μηχανογραφικό σύστημα των τεσσάρων μεγαλύτερων πανεπιστημιακών νοσοκομείων της χώρας τους ως παράγωγο του παραγωγικού του οίστρου,  για να ακυρώσουν τις εκλογές στο πανεπιστήμιό τους όπως εδώ κατάφερε μια «παραγωγική» χούφτα από «σπουδάζοντες» κοπρίτες ?   
 
Αναλογίστηκε πόσοι γερμανοί βουλευτές έχουν την πνευματική διαύγεια και οξύτητα να μελετήσουν ένα μνημονιακό νομοσχέδιο μεγαλύτερο και από εγκυκλοπαίδεια σαν αυτό που τα δικά μας 300 μπουμπούκια έμαθαν απέξω κι ανακατωτά  μέσα  σε λιγότερο από 48 ώρες κάνοντας ταυτόχρονα με την «μελέτη» τους,  περατζάδες σε ραδιοφωνικούς  σταθμούς και τηλεοπτικά  κανάλια? Πόσοι άραγε θα δήλωναν αδιάβαστοι?
 
Αναλογίστηκε πόσοι γερμανοί πολιτικοί θα μπορούσαν να λέγονται «κυβέρνηση» η «συγκυβέρνηση» ψηφίζοντας «παρών» στα «δύσκολα» με τον βαθμό «δυσκολίας» να  συνοψίζεται στον όρο «επίδομα γάμου» σε μια χρεοκοπημένη μπανανία που χωρίς δανεικά αδυνατεί να πληρώσει μισθούς και συντάξεις?
 
Πόσοι θα μπορούσαν να είναι φαβορί για την πρωθυπουργία έχοντας πριν ξεδιάντροπα δηλώσει πως δεν πλήρωσαν (ενώ είχαν) το χαράτσι που προσπαθεί πληρώσει και ο τελευταίος φιλότιμος μπατίρης?
 
Μα τι λέτε κύριε Φούχτελ μου!  Είναι δυνατόν ένας μηχανισμός που στήθηκε είτε από τους εν λόγω «αστέρες» (βλ. Δημόσιος Τομέας και Δημόσια Διοίκηση) είτε από τα τσιράκια τους (βλ. Τοπική αυτοδιοίκηση των τοπικών αρχόντων που φυλάνε κατουρημένες ποδιές για το «χρίσμα» υποστήριξης από τις κομματικές πατρόνες τους)  να είναι λιγότερο παραγωγικός από τον γερμανικό? Και πολύ περισσότερο είναι ποτέ δυνατόν αυτά τα εξαιρετικά τσιράκια να προσλαμβάνουν από το παράθυρο νέα αντιπαραγωγικά τσιράκια?
 
Αν είναι δυνατόν! Η χώρα που μέχρι χθες μοίραζε ιθαγένεια στους περαστικούς, η χώρα που μέχρι χθες ΔΕΝ ήξερε ποιους και πόσους πλήρωνε, αλλά και το πόσο τους πλήρωνε, η χώρα που σήμερα  ΔΕΝ ξέρει ποιοι πλήρωσαν τα χαράτσια της,  και πόσοι έπαιρναν συνδικαλιστικές συντάξεις, η χώρα που έχει 6500 «αιώνιους φοιτητές» διορισμένους στο δημόσιο  ως πτυχιούχους (!) αναγνωρίζοντας τα ανύπαρκτα πτυχία τους,  και γύρω στους 4000 εκπαιδευτικούς που επικαλούνται  «ψυχολογικά» προβλήματα  και δεν πατάνε στις τάξεις, η χώρα των  φοιτητοπατέρων που χτίζουν τους καθηγητές τους μέσα στα γραφεία τους και των εισακτέων  στα ΑΕΙ  με άσσους  δυαράκια και τριαράκια (με άριστα το είκοσι)  οι οποίοι θα  βγουν μεθαύριο διπλωματούχοι κατά συνείδηση αγράμματοι και θα βάλουν μέσο να επανδρώσουν το μαυρογιαλούρειο τέρας για να ξύνουν τα τρία τους,   η χώρα της ανύπαρκτης αξιολόγησης,  η χώρα της σφραγίδας, η χώρα του «περάστε την άλλη εβδομάδα» , η χώρα του «δεν είμαι εγώ ο αρμόδιος» , η χώρα των αναρμόδιων χαρτογιακάδων, η χώρα της άδειας από τη σημαία, και του «Ρούλα χτύπα  μου εσύ την κάρτα» παρεξηγήθηκε από τις δηλώσεις Φούχτελ, και ζητά από τον Άννα και τον Καϊάφα να αποκαταστήσουν την υπόληψή της!
 
Ξεχνώντας μάλλον πως όταν  ο Άννας και ο Καϊάφας μιλούν για συκοφαντική δυσφήμιση η Ιστορία γελά. Και ενίοτε τιμωρεί…  
 
Katsikas.george@gmail.com

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια
  1. Εξαιρετικο!!! ΜΠΡΑΒΟ!!!
    Να λεμε και καμια αληθεια πότε - πότε

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι όμως άλλα λένε τα στοιχεία .
    Αναλογικά έχουμε λιγότερους Δ.Υ από τη Γερμανία γενικά δουλεύουμε πολύ περισσότερες ώρες από τους Γερμανούς έχουμε πολύ λιγότερες ημέρες κανονικής άδειας από τους Γερμανούς Εχουμε πολύ μικρότερες αμοιβές από τους Γερμανούς, και πολύ μικρότερη αγοραστικοί δύναμη.
    Οι υπηρεσίες μας δεν έχουν τις υποδομές των Γερμανών Και οι Γερμανοί δεν ζητούν ούτε το ένα τέταρτο από τα άχρηστα δικαιολογητικά που ζητούν οι δικοί μας για μια συναλλαγή με το κράτος . Και για όλα τα παραπάνω αυτοί που δεν φταίνε είναι οι ίδιοι οι Εργαζόμενοι. Ας σταματήσει επί τέλους ο παραλογισμός ότι για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας φταίνε οι εργαζόμενοι που δεν μπορούν να ταΐζουν τους ΜΗ εργαζόμενους που έχουν και τις καταθέσεις σε όλες τις λίστες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το σχεδόν δίκιο του κ. Φούχτελ.

    Ολοι αυτοί που οργίζονται με τη δήλωση του Γερμανού υφυπουργού έχουν επισκεφθεί ποτέ ελληνικό δημαρχείο; Ή απλώς η «ιερή αγανάκτηση» των τραμπούκων της ΠΟΕ-ΟΤΑ έχει νεκρώσει τα εγκεφαλικά κύτταρα της χώρας; Δεν έχουμε εξοργιστεί όλοι μας από τις υπηρεσίες που δεν προσφέρουν οι δήμοι; Οχι τώρα, που είμαστε σε κρίση, αλλά πριν από το 2009.
    Εμείς δεν συζητούσαμε για τους χιλιάδες που προσλαμβάνονταν ως οδοκαθαριστές και κατέληγαν σε διάφορα απίθανα γραφεία για να κάθονται; Δεν είχαμε πριν από το 2009 δύο φορές τον χρόνο (Χριστούγεννα και Πάσχα) φεστιβάλ σκουπιδιών στις πόλεις; Δεν ξέρουμε για τα ρουσφέτια του πολιτικού συστήματος, είτε στις προσλήψεις άσχετων, είτε στις εσωτερικές μεταθέσεις; Δεν ακούσαμε ποτέ για τους συνδικαλιστές που πληρώνονται για να μην δουλεύουν; Γιατί εθελοτυφλούμε; Επειδή κατά τη συνήθειά της η Αριστερά κάνει το άσπρο-μαύρο κι εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να πιστεύουμε τον κ. Στρατούλη;

    Εντάξει! Μπορεί να έκανε λάθος στο μέτρημα ο κ. Χανς Γιόαχιμ Φούχτελ. Σύμφωνα με τις μετρήσεις του ΟΟΣΑ η παραγωγικότητα ανά ώρα εργασίας στη Γερμανία είναι διπλάσια από εκείνη της Ελλάδος. Αρα τη δουλειά που κάνουν 2.000 εργαζόμενοι σε ένα ελληνικό δήμο την κάνουν 1.000 σε ένα γερμανικό. Αυτό δεν οφείλεται κατ’ ανάγκη στη θρυλούμενη «τεμπελιά» των Ελλήνων. Ακόμη και στο βαθύ Δημόσιο (που είναι χειρότερο από τους δήμους) υπάρχουν άξιοι κι εργατικοί υπάλληλοι που με επιπλέον κόπο καλύπτουν και μέρος της δουλειάς που έπρεπε να κάνουν οι κομματικοί εγκάθετοι, αυτοί που τριγυρνούν στους διαδρόμους των δημόσιων υπηρεσιών με τον φραπέ και το τσιγάρο στο χέρι. Το έλλειμμα παραγωγικότητας οφείλεται κυρίως στο ότι οι διορισμένοι κομματικοί μουσάτοι εκβιάζουν τους δημάρχους και την κοινωνία ότι θα τα κάνουν λαμπόγυαλο· είτε πνίγοντας τις πόλεις στα σκουπίδια (αυτή ήταν η «επαναστατική» πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων: «Τα όπλα μας είναι τα σκουπίδια. Καλούμε τα συνδικάτα να γεμίσει η Αθήνα σκουπίδια. Επανάσταση!»), είτε τραμπουκίζοντας ξένους διπλωμάτες. Καλώς ή κακώς η παραγωγικότητα είναι το κλάσμα εκείνων που πληρώνονται με το έργο που παράγουν. Και μπορεί οι 1.000 που πραγματικά δουλεύουν σε ένα ελληνικό δήμο να παράγουν ισόποσο έργο με 1.000 Γερμανούς.

    Μόνο που στην Ελλάδα πληρώνονται 2.000 και αυτούς τους υπόλοιπους άεργους (συνδικαλιστές και κομματικούς), που μειώνουν τον δείκτη παραγωγικότητας, υπερασπίζονται οι διάφοροι πάτρωνες της Προόδου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έτσι να λέμε και καμμιά αλήθεια
    όσο κι αν πονάει. Ακριβώς: "Ρούλα"
    κτύπησέ μου την κάρτα. Αυτά και
    πολλά άλλα.Το είχαμε ρίξει στην τρελλή, ας το παραδεκτούμε.Κατ αυτόν
    τον τρόπο δεν μπορεί να λειτουργήσει ένα κράτος.Δυστυχώς όμως ο Έλληνας
    δεν έχει το "γνώθι σ αυτόν" και
    πάντα οι άλλοι του φταίνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. με..Μοναδικό "προσόν" την επετηρίδα.
    Για να εργαστείτε σε οποιαδήποτε δουλειά του ιδιωτικού τομέα , ο εργοδότης σας πέραν των τυπικών προσόντων που απαιτεί η θέση , θα σας περάσει και από συνέντευξη αλλά και θα σας αξιολογεί σε τακτική βάση...Βλέπετε στο ιδιωτικό τομέα δεν είσαι μόνιμος...

    Ακριβώς το αντίθετο στον δημόσιο τομέα και μάλιστα στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης...
    Εκεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προσόν που έπρεπε να έχει κανείς ήταν να πάρει το σχετικό πτυχίο από κάποιο ΑΕΙ (ξέρουμε ΟΛΟΙ πώς πήραν ορισμένοι "Αιώνιοι Φοιτητές" τα πτυχία) και μετά να περιμένει στην αντίστοιχη επετηρίδα για να ΔΙΟΡΙΣΘΕΊ σαν ΜΟΝΙΜΟΣ Δημόσιος Υπάλληλος σε κάποιο σχολείο ...

    Τραμπουκίζοντας ξένους διπλωμάτες....
    ο "Δάσκαλος" ο ένας συλληφθείς για επίθεση στον Γερμανό Πρόξενο!!!

    Διαβάστε σε τι ΑΛΗΤΕΣ εμπιστευόμαστε
    τα παιδιά μας...
    [Δάσκαλος που συμμετείχε σε κινητοποίηση των υπαλλήλων του Δήμου!!! Για να καταλάβουμε ποιοι είναι οι 1000 που τρομοκρατούν και κρατάνε όμηρο την ελληνική κοινωνία... Είναι οι ίδιοι που τρέχουν από τις αποδοκιμασίες εναντίον πολιτικών της 28ης Οκτωβρίου, όπου το εν λόγω νούμερο είχε ξανασυλληφθεί (!!), στις επιθέσεις εναντίον του γερμανού πρόξενου και στα πανηγύρια της 17 Νοέμβρη...

    Τέτοιοι αλήτες καλούνται να διδάξουν μικρά παιδιά... μετά αναρωτιόμαστε γιατί η νεολαία είναι αμόρφωτη και πάει κατά διαόλου...]

    Που ήταν ο κύριος-επαναστάτης 35 χρόνια ;;
    Τώρα που έπεσε "πείνα" - συνέπεια αυτών των 35 χρόνων - γεμίσαμε "επαναστάτες" και "πατριώτες"
    Άντε φτύστε τα μπούτια σας τώρα

    Υ.Γ.
    Ο "κύριος" δείχνει το καλό παράδειγμα στα παιδιά μας ... "Βιαιοπραγήστε και θα σας χειροκροτούν οι πάντες", νομίζει ο ΑΛΗΤΗΣ.
    ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, ΣΤΟ ΣΙΧΑΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 10:28΄Αλήτης είναι αυτός που πετάει φραπέ στον γερμανό ή κάτι σκατοπροδότες της γκεστάπο σαν εσένα; Ένα μη ξεχνάς: Οι γ@μι@δες της γιαγιάς σου αποχωρώντας το 1944, σκότωσαν όλους τους δοσίλογους, εκτός από ορισμένους σαν τον παππού σου φερειπείν, για να έχουν μελλοντικές γεννεές προδοτών.
    Γ@μώ εσένα και τον αρχηγό σου τον αρχιπροδότη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9,58 πρόεσεχςε μην στραβοψωλιάση το Enter
    βαθιά μέσα σου

    ΑΝΙΚΑΝΕ...ΑΡΡΩΣΤΕ.. ΨΥΧΟΠΑΘΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μοναδικό "προσόν" η επετηρίδα ...
    Για να εργαστείτε σε οποιαδήποτε δουλειά του ιδιωτικού τομέα , ο εργοδότης σας πέραν των τυπικών προσόντων που απαιτεί η θέση , θα σας περάσει και από συνέντευξη αλλά και θα σας αξιολογεί σε τακτική βάση...

    Βλέπετε στο ιδιωτικό τομέα δεν είσαι μόνιμος...
    Ακριβώς το αντίθετο στον δημόσιο τομέα και μάλιστα στον ιδιαίτερα ευαίσθητο τομέα της εκπαίδευσης...
    Εκεί το ΜΟΝΑΔΙΚΟ προσόν που έπρεπε να έχει κανείς ήταν να πάρει το σχετικό πτυχίο από κάποιο ΑΕΙ (ξέρουμε ΟΛΟΙ πώς πήραν ορισμένοι "Αιώνιοι Φοιτητές" τα πτυχία) και μετά να περιμένει στην αντίστοιχη επετηρίδα για να ΔΙΟΡΙΣΘΕΊ σαν ΜΟΝΙΜΟΣ Δημόσιος Υπάλληλος σε κάποιο σχολείο ...

    Σήμερα φιλοξενούμενος στο MEGA ήταν ο δάσκαλος που συμμετείχε σε κινητοποίηση των υπαλλήλων του Δήμου και συνελήφθη για ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΙΑ εναντίον του Γερμανού Προξένου !!!

    Ο εν λόγω "αντιστασιακός" *(τρομάρα του) παρά τις σχετικές οχλήσεις με κανένα τρόπο δεν δέχθηκε να πεί ότι μετάνιωσε που ΒΙΑΙΟΠΡΑΓΗΣΕ εναντίον ενός διπλωμάτη...
    Αντιθέτως προσπάθησε να το δικαιολογήσει αφήνοντας υπονοούμενα για συνέχιση των βιαιοτήτων...

    Αυτός ο κύριος και άλλοι σαν αυτόν "εκπαιδεύουν" τα παιδιά μας που τους ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ όταν ακόμα ο χαρακτήρας τους και η ψυχοσύνθεση τους είναι σαν ΖΥΜΑΡΙ που ο δάσκαλος τα πλάθει ΟΠΩΣ θέλει...
    Ποιος τον αξιολόγησε ΑΝ είναι ΙΚΑΝΟΣ να διδάξει μικρά παιδιά ;;;
    ΚΑΝΕΝΑΣ...
    Και όχι μόνο αυτό αλλά οι εκπαιδευτικοί ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ σε κάθε προσπάθεια ένταξης κάποιου είδους αξιολόγησης...

    Αυτός ο κύριος και άλλοι σαν αυτόν , τρέχουν από τις αποδοκιμασίες εναντίον πολιτικών στις Εθνικές Εορτές , )την 28η Οκτωβρίου,ο εν λόγω είχε ξανασυλληφθεί !!!), στις επιθέσεις εναντίον των "τροικανών", και στις διαδηλώσεις της 17 Νοέμβρη...

    Ε λοιπόν καιρός να αλλάξουν αυτά...
    Επιτέλους οι πολιτικοί των ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ κομμάτων ας ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΝ και ας δράσουν ΜΑΖΙ μήπως δούμε κάποια πρόοδο στην παιδεία...

    *Θανάσης Αγαπητός

    τ. μέλος του ΔΣ της ΔΟΕ
    υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με την αντικαπιταλιστική αριστερά
    μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Ν/Τ της ΑΔΕΔΥ
    μέλος του Δ.Σ. του Β΄ Συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. Θεσ/νίκης
    αιρετό μέλος του Περιφερειακού Υπηρεσιακού Συμβουλίου Π.Ε. Ανατολικής Θεσ/νίκης.
    μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και της ΠΕ του
    Νέου Αριστερού Ρεύματος (ΝΑΡ),

    ... και στη συγκεκριμένη περίπτωση τι να αξιολογήσει, το ότι πήγε στις φασαρίες;
    Προφανώς...
    Να αξιολογηθεί η επάρκειά του ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10:27
    Μην γράφεις μαλακίες με μεγάλη ταχύτητα γιατί κάνεις λάθη. Αποδεικνύεται περίτρανα ότι τσίμπησες το δόλωμα και φανέρωσες ότι από κάπου πληρώνεσαι αδρά, για να γλείφεις κώλο καλαματιανού, αφού αντί να δουλεύεις είσαι συνέχεια μέσα στο καφενείο για να ορμάς σε όσους δεν γουστάρουν τον αρχηγό και μισθοδότη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου