Κουράκος: Δεν δέχομαι υποδείξεις από την Πιπιλή που κόλλαγε ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας [βίντεο]

3

Σκληρή απάντηση στην καταγγελία της Φωτεινής Πιπιλή ότι βγήκε βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων ενώ είχε διοριστεί με ρουσφέτι της ΝΔ υπάλληλος στη Βουλή έδωσε από το βήμα της Βουλής ο Γιάννης Κουράκος υπογραμμίζοντας ότι είναι υπάλληλος στην Τεχνική Υπηρεσία της Βουλής επί 15 χρόνια και δεν κρύβει τίποτα...
Ανεβαίνοντας στο βήμα, μετά τον βουλευτή της ΝΔ Ανδρέα Ψυχάρη, ο κ. Κουράκος απάντησε αρχικά στις αιχμές του τελευταίου, λέγοντας πως ο κ. Ψυχάρης υπηρετεί τη νέα Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά ενώ «όλοι εμείς έχουμε υπηρετήσει την μεγάλη Νέα Δημοκρατία του Καραμανλή, του Αβέρωφ, του Μητσοτάκη, του Έβερτ και του Κώστα Καραμανλή. Αυτή είναι η διαφορά».

Στη συνέχεια, απαντώντας στις κατηγορίες της κυρίας Πιπιλή ότι πρωτοστάτησε με τον Πάνο Καμμένο στην «ανταρσία» των υπαλλήλων της Βουλής το βράδυ της ψήφισης του Μνημονίου 3, ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι δεν έχει να κρύψει τίποτε. «Κάνουν λόγο είπε για διαφάνεια και για διαπλεκόμενα συμφέροντα το ρόλο τους και την ίδια ώρα  τρέχουν να πιάσουν στασίδι στα πάνελ».

«Δέχομαι» είπε «βάναυση επίθεση από όψιμους "σαμαροφύλακες" και τα παπαγαλάκια τους, και χτεσινούς υβριστές του» και συνέχισε λέγοντας:  «Δεν απαντώ στη δημοσιογράφο που κόλλησε τα πρώτα ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας και ήταν επί σειρά ετών στην κρατική τηλεόραση», αναφερόμενος στη Φωτεινή Πιπιλή, για να καταλήξει με την παροιμία «εκεί που κρέμαγαν οι κλέφτες τ' άρματα κρεμούν οι γύφτοι τα νταούλια».

Όπως είπε, ποτέ δεν έκρυψε τίποτε και κανείς δεν έχει να του προσάψει τίποτε. «Επί 15 χρόνια είμαι υπάλληλος της Τεχνικής Υπηρεσίας πολύ πριν γίνω υπάλληλος της Βουλής. Τα στοιχεία του βιογραφικού μου είναι αναρτημένα στην προσωπική μου ιστοσελίδα» υπογράμμισε.

Στην αντιπαράθεση έδωσε νέα συνέχεια μέσω Twitter η κυρία Πιπιλή, γράφοντας αμέσως μετά την ομιλία του κ. Κουράκου υπενθυμίζοντας ότι και ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων κόλλαγε ένσημα στην ΥΕΝΕΔ επί Χούντας:

@FotiniPipili: Κουράκο,υπάλληλε της Βουλής εννοείς πως ειχε ενσημα επί ΧΟΥΝΤΑΣ ο χειροκροτών από κάτω "Ανεξάρτητος Ελληνας"Τέρενς Κουικ?

και αμέσως μετά:

@FotiniPipili: Κουράκο,υπάλληλε μόνιμε της βουλής,αν ο χειροκροτητής σου που εκραξες σου καταθέσει αγωγή,γνωρίζεις οτι δέν υπάρχει ασυλία?






Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια
  1. ΠΙΠΙΛΗ ΛΕΕΙ ΨΕΜΑΤΑ Η ΗΣΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΣΤΗ ΥΕΝΕΔ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΥΕΝΕΔ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΕΚΕΙ ΑΠΑΝΤΙΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΗΤΑΝ! ΗΤΑΝ, ΣΤΗΝ ΥΕΝΕΔ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, Η ΑΝΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΞΩΓΗΪΝΗ ΦΑΤΣΑ...ΠΑΡΟΤΙ ΨΕΥΔΙΖΕΙ, ΤΗΝ ΕΙΧΑΝ ΣΤΑ ΩΠΑ-ΩΠΑ...ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ "ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ" ΣΤΗ Ν.Δ. ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ Ε. ΑΒΕΡΩΦ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. έχιδνα της γκαμπόν: δηλητηριώδες ερπετό, ομοιάζων με βουλευτίνα χώρας η οποία δεν είναι η Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου